Reklama
Reklama
Kousková pomazánka
Fotogalerie:

Kousková pomazánka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Čím víc druhů sýra, tím bude lepší.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 1-2 ks cibule
  • 300 - 400 g různé druhy tvrdých a polotvrdých sýrů, např. hermelín, niva, gouda, ementál, mozzarella
  • 1 - 2 balíčky tvarůžky
  • 1 kostka tvaroh
  • 2 lžíce rostlinný tuk nebo máslo
  • trocha soli
  • trocha mleté papriky
  • 1 menší hlavička česnek

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Pokrájíme také všechny druhy sýrů a tvarůžků, které jsme se rozhodli do pomazánky dát. Sýry krájíme na větší kostičky.
  2. V misce smícháme tvaroh s tukem, solí a červenou paprikou. Oloupané stroužky česneku nastrouháme najemno. Všechny ingredience smícháme v misce a můžeme servírovat s toasty nebo čerstvým pečivem.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové plátky z jednoho pekáče

Vepřové plátky z jednoho pekáče

Chutě masa i zeleniny se dokonale propojí. Karolína Skupová, Litoměřice
Vaříme express /09.01.13
Hermelínové  brambory

Hermelínové brambory

Chutné jídlo, které nabízí spoustu variací.

Lenka Hlavsová, Praha

Vaříme express /06.11.16
Bílé fazole s rajčatovou omáčkou

Bílé fazole s rajčatovou omáčkou

Naše oblíbené jídlo. Feferonku přidej podle toho, jak ostré jídlo sneseš, pro děti ...

Vaříme express /23.07.16
Stockholmské vejce

Stockholmské vejce

Důležité je správné ochucení. Žloutek se nesmí předčasně protrhnout ani uvařit ...

Vaříme express /22.03.16
Grilovaná krkovice

Grilovaná krkovice

Ještě čerstvé pečivo, zeleninový salát a vychlazené pivo a jde se hodovat!

Josef ...

Vaříme express /18.06.17
Výtečná hermelínová pomazánka

Výtečná hermelínová pomazánka

Alice Novotná, Benešov

Vaříme express /24.03.18
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama