Reklama
Kousková pomazánka
Fotogalerie:

Kousková pomazánka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Čím víc druhů sýra, tím bude lepší.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 1-2 ks cibule
  • 300 - 400 g různé druhy tvrdých a polotvrdých sýrů, např. hermelín, niva, gouda, ementál, mozzarella
  • 1 - 2 balíčky tvarůžky
  • 1 kostka tvaroh
  • 2 lžíce rostlinný tuk nebo máslo
  • trocha soli
  • trocha mleté papriky
  • 1 menší hlavička česnek

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Pokrájíme také všechny druhy sýrů a tvarůžků, které jsme se rozhodli do pomazánky dát. Sýry krájíme na větší kostičky.
  2. V misce smícháme tvaroh s tukem, solí a červenou paprikou. Oloupané stroužky česneku nastrouháme najemno. Všechny ingredience smícháme v misce a můžeme servírovat s toasty nebo čerstvým pečivem.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Falešné gnocchi se špenátovou omáčkou

Falešné gnocchi se špenátovou omáčkou

Knedlíčky si můžeš udělat do zásoby. Tereza Rydlová, Městec Králové
Vaříme express /17.05.11
Penne se zelím

Penne se zelím

Zajímavá netradiční chuť

Podle receptu Lady Salaškové z Prahy

Vaříme express /28.02.19
Kuřecí roládky na špejli

Kuřecí roládky na špejli

Podle receptu

Evy Mančíkové z Prahy

Vaříme express /05.03.18
Rychlá polévka se zeleninou

Rychlá polévka se zeleninou

Polévka je grunt, říkávala moje babička.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Vaříme express /04.08.11
Zapečené brambory s mletým vepřovým

Zapečené brambory s mletým vepřovým

Skvělé jídlo třeba na chalupu.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /20.07.14
Zeleninové zapékané brambory

Zeleninové zapékané brambory

S přítelem máme moc rádi brambory na všechny způsoby. Toto jídlo je celkem rychlé,ne ...

Vaříme express /20.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu