Reklama
Kotletka na kapustě
Fotogalerie:

Kotletka na kapustě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nápadité jídlo, které dělám na oslavy. 

Lenka Hárendarčíková, Olomouc

Ingredience

  • 200 g vepřové kotlety
  • 400 g růžičkové kapusty
  • 50–70 g sušených rajčat
  • 1 cibule
  • podle chuti sůl, pepř a sójová omáčka
  • podle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřovou kotletu naložíme přes noc do oleje ochuceného solí a pepřem. Poté ji rozřízneme a naplníme sušenými rajčaty a orestujeme zprudka na pánvičce z obou stran. Abychom získali šťávu, podlijeme ji trochou vody a necháme maso dojít. 

  2. Pro přípravu kapustového lůžka orestujeme na pánvičce cibulku, přidáme na kousky nakrájené růžičkové kapusty (sójovou omáčku, sůl a pepř) a pomalu restujeme. Nakonec podlijeme trochou vody a dusíme, dokud nezměknou a voda se téměř všechna neodpaří.   

Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tuňáková svačinka s okurkami

Tuňáková svačinka s okurkami

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou. Pavlína Kotrbová, Jihlava
Vaříme express /15.10.15
Zapečené kapustičky

Zapečené kapustičky

Když chci připravit něco rychlého na zub, většinou sáhnu po receptu s přípravou ...
Vaříme express /12.01.09
Mrkvovo-sýrové karbanátky

Mrkvovo-sýrové karbanátky

Jako příloha se hodí bramborová kaše. Někdy je jíme studené s chlebem.

Pavlína ...

Vaříme express /22.05.17
‚‚Kozí brada“ po našem

‚‚Kozí brada“ po našem

Ani nevím, proč se jí tak u nás říká.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Vaříme express /16.02.16
Teplá pórková pomazánka

Teplá pórková pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /17.02.18
Slaný  štrúdl

Slaný štrúdl

Jednoduché pohoštění pro návštěvu.

Jana Šerháková, Blížkovice

Vaříme express /09.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu