Reklama
Koláč s debrecínským bokem
Fotogalerie:

Koláč s debrecínským bokem

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Dělám ho často pro manžela.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • Těsto:
  • 25 g droždí
  • 200 g hladká mouka
  • 6 lžic olej
  • sůl
  • 100 ml teplé mléko
  • Náplň:
  • 100 g debrecínský uzený bok
  • 1 bílá paprika
  • 2 rajčata
  • 100 ml kečup
  • 2 stroužky česnek
  • dle chuti oregano
  • 1 balíček plátkový sýr

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z předem připraveného kvásku zaděláme těsto, které necháme asi 30 minut kynout ve vyhřáté troubě.

  2. Poté těsto natlačíme do koláčové formy, aby vznikly okraje. Potřeme směsí z kečupu, česneku a oregana, poklademe plátky uzeného boku, paprik a rajčat a nakonec pokryjeme sýrem.

  3. Takto připravený koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 35 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Míchanice trochu jinak

Míchanice trochu jinak

Sliny se sbíhají – voní houbami a slaninkou. Jana Dudáčková, Telč
Vaříme express /04.08.11
Pikantní šnečci

Pikantní šnečci

Na oslavu to nejlepší občerstvení!

Veronika Suková, Praha

Vaříme express /28.01.16
Plněný lilek se sýrem

Plněný lilek se sýrem

Vařím sice docela rád, ale nechci u plotny trávit přehnaně času. Nedávno jsem ...
Vaříme express /03.10.08
Nakládaná krkovice

Nakládaná krkovice

Nejlepší přílohou k masu je čerstvý chléb a nějaký zeleninový salát. 

...
Vaříme express /02.08.16
Těstoviny s omáčkou z nivy

Těstoviny s omáčkou z nivy

Levné a rychlé jídlo s chutí rajčat i sýra.
Mirka Průchová, Hradec ...
Vaříme express /09.03.09
Čína s kukuřicí

Čína s kukuřicí

Vynikající pokrm, stačí dobře okořenit.

Markéta Drápelová, Zakřany

Vaříme express /21.07.15
 

Nejnovější

Obrácené vepřové řízky

Obrácené vepřové řízky

Věra Trčková, Boskovice
Škola vaření /24.05.18
Quinoa jako salát

Quinoa jako salát

Hana Fišerová, Rakovník

Zdravě a chutně /24.05.18
Kuřecí plátky s pestem

Kuřecí plátky s pestem

Marta Hladíková, Benešov

Zdravě a chutně /24.05.18
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Sváteční oběd

Podle receptu Olgy Šebestové z Krnova

Všehochuť /24.05.18
Nutrie na smetaně

Nutrie na smetaně

Vydatná klasika

Nutrie na smetaně

Všehochuť /24.05.18
Med z černého bezu

Med z černého bezu

Andrea Jílková, Polička

Všehochuť /24.05.18
Jahodový dort s marcipánem

Jahodový dort s marcipánem

POTĚŠÍ OČI I MLSNÝ JAZÝČEK

Kombinace čerstvých jahod, ...

Sladký život /24.05.18
Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama