Reklama
Koláč s debrecínským bokem
Fotogalerie:

Koláč s debrecínským bokem

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Dělám ho často pro manžela.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • Těsto:
  • 25 g droždí
  • 200 g hladká mouka
  • 6 lžic olej
  • sůl
  • 100 ml teplé mléko
  • Náplň:
  • 100 g debrecínský uzený bok
  • 1 bílá paprika
  • 2 rajčata
  • 100 ml kečup
  • 2 stroužky česnek
  • dle chuti oregano
  • 1 balíček plátkový sýr

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z předem připraveného kvásku zaděláme těsto, které necháme asi 30 minut kynout ve vyhřáté troubě.

  2. Poté těsto natlačíme do koláčové formy, aby vznikly okraje. Potřeme směsí z kečupu, česneku a oregana, poklademe plátky uzeného boku, paprik a rajčat a nakonec pokryjeme sýrem.

  3. Takto připravený koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 35 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlupaté knedlíky

Chlupaté knedlíky

Vyzkoušej můj recept na bleskové knedlíky. Pavlína Jírová, Všelibice
Vaříme express /30.07.09
Plněné slané sušenky

Plněné slané sušenky

Nejlépe chutnají při posezení se sklenkou vína.
Vaříme express /30.11.12
Jarní polévka

Jarní polévka

Plná dobré zeleniny – vždy přijde k chuti.

Tereza Havlová, Letohrad

Vaříme express /12.09.12
Tuňáková svačinka s okurkami

Tuňáková svačinka s okurkami

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou.

Pavlína Kotrbová, Jihlava


Vaříme express /15.10.15
Makarony s nivou

Makarony s nivou

Pikantní chuť sýra se k těstovinám hodí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /24.10.12
Vrstvený dezert s kokosem

Vrstvený dezert s kokosem

Ideální recept pro kuchaře začátečníky.

Dana Tuhá, Česká Lípa

Vaříme express /25.05.17
 

Nejnovější

Roláda plněná uzeným

Roláda plněná uzeným

Vychytané Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /23.09.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /23.09.18
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama