Reklama
Koláč s debrecínským bokem
Fotogalerie:

Koláč s debrecínským bokem

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Dělám ho často pro manžela.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • Těsto:
  • 25 g droždí
  • 200 g hladká mouka
  • 6 lžic olej
  • sůl
  • 100 ml teplé mléko
  • Náplň:
  • 100 g debrecínský uzený bok
  • 1 bílá paprika
  • 2 rajčata
  • 100 ml kečup
  • 2 stroužky česnek
  • dle chuti oregano
  • 1 balíček plátkový sýr

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z předem připraveného kvásku zaděláme těsto, které necháme asi 30 minut kynout ve vyhřáté troubě.

  2. Poté těsto natlačíme do koláčové formy, aby vznikly okraje. Potřeme směsí z kečupu, česneku a oregana, poklademe plátky uzeného boku, paprik a rajčat a nakonec pokryjeme sýrem.

  3. Takto připravený koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 35 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Rychle hotová jemně pikantní večeře.
Vaříme express /27.08.13
Rýžový koláč se zeleninou

Rýžový koláč se zeleninou

Pokud mám doma zbytek vařeného nebo pečeného kuřecího masa, koláč jím oživím.

Jana...

Vaříme express /18.01.17
Žampiony  na smetaně

Žampiony na smetaně

Nejlepší jsou s knedlíky, maso ani není potřeba.
Hana Kupková,Ostrava-Poruba
Vaříme express /04.08.11
Kornoutky ze salámu

Kornoutky ze salámu

O svátcích by i jednoduché pohoštění mělo vypadat svátečně. Tyto kornoutky nejsou ...
Vaříme express /24.02.10
Tři jídla jednou ranou

Tři jídla jednou ranou

Jiří Otípka, Frýdek-Místek

Vaříme express /26.05.18
Losos s koprovým přelivem

Losos s koprovým přelivem

K lososu je opravdu skvělý.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /28.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu