Reklama
Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky
Fotogalerie:

Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Teprve nedávno mě život přinutil zapojit se domácích prací, jako je například vaření. Odstěhoval jsem se 200 km od rodičů a hlavně od maminčiny kuchyně. Strašně rád jím, tak zkouším, co sám zvládnu uvařit.
Dominik Edelmajer, Praha

Ingredience

  • 4 rajčata
  • 1 konzerva kukuřice sterilizovaná
  • 1 balíček těsto listové
  • 1 paprika
  • 200 g sýr
  • 1 cibule
  • kečup
  • koření na pizzu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těsto vyválíme tak, aby se jeho velikost shodovala s velikostí plechu. Plech vymažeme olejem, těsto vložíme na plech, potřeme kečupem. Na těsto vrstvíme pokrájenou cibuli, rajčata a papriku. Cukrovou kukuřici vysype­me z konzervy a necháme okapat. Potom ji také nasypeme na pizzu. Celou směs osolíme, okořeníme kořením na pizzu a posypeme ji nastrouhaným sýrem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 20 minut. Při pečení se na těstu mohou tvořit bubliny, proto nezapomeneme pizzu během pečení zkontrolovat a případně propíchnout.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Pokud chceš, aby byly porce větší, kup si místo klasických žampiony portobello. ...
Vaříme express /17.08.17
Šunková pěna

Šunková pěna

Jednohubky s pěnou vypadají moc pěkně.

Libuše Vichrová, Deštná

Vaříme express /23.06.14
Fazolový salát

Fazolový salát

Je dobrý na chlebíčky i jen tak k rohlíku.

Dagmar Marischlerová, Vyškov

Vaříme express /25.03.13
Hlíva s paprikou a slaninou

Hlíva s paprikou a slaninou

Anglická slanina dokáže hlívu krásně ovonět a ještě přidá úžasnou chuť.

...

Vaříme express /25.05.17
Křehké čtverečky

Křehké čtverečky

Do tvarohu se dají přidat také rozinky.

Olga Šimperová, Rajhrad

Vaříme express /24.08.17
Housková hnízdečka

Housková hnízdečka

Rychlá a velice dobrá svačinka.

Lída Guková, Pacov

Vaříme express /17.08.12
 

Nejnovější

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Dokonalý požitek Podle receptu Mileny Bartošové z Vlašimi
Škola vaření /20.09.18
Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama