Reklama
Reklama
Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky
Fotogalerie:

Koláč a´la pizza pro úplné začátečníky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Teprve nedávno mě život přinutil zapojit se domácích prací, jako je například vaření. Odstěhoval jsem se 200 km od rodičů a hlavně od maminčiny kuchyně. Strašně rád jím, tak zkouším, co sám zvládnu uvařit.
Dominik Edelmajer, Praha

Ingredience

  • 4 rajčata
  • 1 konzerva kukuřice sterilizovaná
  • 1 balíček těsto listové
  • 1 paprika
  • 200 g sýr
  • 1 cibule
  • kečup
  • koření na pizzu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těsto vyválíme tak, aby se jeho velikost shodovala s velikostí plechu. Plech vymažeme olejem, těsto vložíme na plech, potřeme kečupem. Na těsto vrstvíme pokrájenou cibuli, rajčata a papriku. Cukrovou kukuřici vysype­me z konzervy a necháme okapat. Potom ji také nasypeme na pizzu. Celou směs osolíme, okořeníme kořením na pizzu a posypeme ji nastrouhaným sýrem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 20 minut. Při pečení se na těstu mohou tvořit bubliny, proto nezapomeneme pizzu během pečení zkontrolovat a případně propíchnout.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený lilek s hermelínem

Zapečený lilek s hermelínem

Podáváme na lůžku z rukoly. Petra Geletičová, Smidary
Vaříme express /27.08.16
Špagety se slaninou a kapustičkami

Špagety se slaninou a kapustičkami

Zajímavá kombinace

Uvařeno podle receptu Světlany Volfové z Orolové

Vaříme express /30.05.18
Domácí kuřecí gyros

Domácí kuřecí gyros

K tomuto receptu se budu často vracet.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /13.08.15
Palačinky na slano

Palačinky na slano

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete ...

Vaříme express /07.06.12
Sedlákova snídaně

Sedlákova snídaně

Vydatné jídlo pro pořádné chlapy.

Petra Kupková, Ostrava

Vaříme express /11.12.12
Opékané papriky

Opékané papriky

Pěstujeme si vlastní zeleninu.

Josef Kropáč, Třebíč

Vaříme express /19.06.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama