Reklama
Knedlíkové plátky
Fotogalerie:

Knedlíkové plátky

Vojtěch Miláček

Praha
Rád zkouším experimenty.
Vojtěch Miláček, Praha

Ingredience

  • 1 kg knedlíky bramborové
  • 500 g sekaná
  • 1 okurka
  • 250 g rajčátka cherry
  • 100 ml olej
  • 4 lžičky koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Knedlíky a sekanou nakrájíme na plátky, které posypeme kořením a opečeme na oleji z obou stran.
  2. Hotové jídlo upravíme na talíř a obložíme zeleninou.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vylepšená rybí pomazánka

Vylepšená rybí pomazánka

Večeře, kterou miluje celá rodina. Lucie Polášková, Vážany
Vaříme express /16.02.14
Noky se slaninou  a parmazánem

Noky se slaninou a parmazánem

Při podávání ještě přidej trochu čerstvého sýra.

Petra Kovářová, Psáry

Vaříme express /06.11.16
Pikantní kapr  od dehtáře

Pikantní kapr od dehtáře

Neobvyklá úprava štědrovečerní ryby.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /22.11.16
Kapustové čevapčiči

Kapustové čevapčiči

Drahomíra Lukešová, České Budějovice

Vaříme express /22.02.20
Liborův hermelín

Liborův hermelín

Hermelín máme rádi na všechny způsoby.
Zuzana Hanáčíková, Zlín
Vaříme express /12.05.10
Rychlotrubky

Rychlotrubky

Uprav si těstoviny podle mého receptu.
Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu