Reklama
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem
Fotogalerie:

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Anna Šteflová

Praha

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Ingredience

  • 120 g hermelín
  • 1 jarní cibulka
  • 80 g žervé
  • 1 lžíce bílý jogurt
  • bílý pepř podle chuti
  • špetka soli
  • 1 balíček slané sušenky TUC
  • hroznové víno na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelín nastrouháme, cibulku nakrájíme na malé kousky, smícháme se žervé a bílým jogurtem. Podle chuti opepříme a přidáme špetku soli.

  2. Slané sušenky – u nás se nejvíce osvědčily se sýrovou příchutí – namažeme pomazánkou a ozdobíme kuličkami hroznového vína.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (18.11.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Caesar bageta

Caesar bageta

Osvěží i nasytí Podle receptu Magdy Horákové z Humpolce
Vaříme express /25.06.19
Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Ideální večeře nebo svačinka pro celou rodinu. Je hotová za chviličku.
Ivana ...
Vaříme express /14.06.11
Špagety s pikantní omáčkou

Špagety s pikantní omáčkou

Naprosto super dobrota, mohu ji jíst denně.

Karel Pokorný, Olomouc

Vaříme express /22.03.14
Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /23.05.18
Hovězí bifteky

Hovězí bifteky

Chutnají nám s opečenými brambory.

Jaromíra Tichá, Olomouc

Vaříme express /13.11.13
Pečený hermelín s bramborami

Pečený hermelín s bramborami

Toto jídlo je velmi jednoduché, rychlé a skvěle chutná.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /08.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu