Reklama
Kedlubnové soté
Fotogalerie:

Kedlubnové soté

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Stačí 2 – 3 minuty v mikrovlnné troubě a svačinka je hotová.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 2 kedlubny
  • 1 červená cibule
  • 1 bílý jogurt
  • 100 g cherry rajčátka
  • sůl, pepř
  • trochu másla
  • drcený česnek, bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si na kostičky kedlubny a červenou cibuli. Vložíme do máslem vymazané misky, posolíme a potřeme jogurtem smíchaným s česnekem a bazalkou.
  2. Poklademe cherry rajčátky, rozkrojenými napůl a dáme zapéct do mikrovlnné trouby. Podáváme s celozrnným pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené hrušky s kozím sýrem

Pečené hrušky s kozím sýrem

Kombinace chutí mě nadchla. Vyzkoušej! Lenka Nováková, Pardubice
Vaříme express /18.09.16
Zelníky

Zelníky

Bezva svačinka plná vitaminů.

Monika Stejskalová, Horní Brašov

Vaříme express /04.02.14
Hermelín v županu

Hermelín v županu

Výtečná a jednoduchá večeře, která ti zachutná.
Michaela Kašparová,
Kralupy ...
Vaříme express /08.01.09
Expres nočky

Expres nočky

Oběd přesně podle mého gusta.

Petra Geletičová, Smidary

Vaříme express /18.04.16
Ořechový chléb

Ořechový chléb

S máslem a medem je to hotový zázrak!
Ester Witasová, Hnojník
Vaříme express /14.06.11
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Kateřina Lichá, Most

Vaříme express /22.07.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu