Reklama
Karbanátky s brokolicí
Fotogalerie:

Karbanátky s brokolicí

Pavlína Kotrbová

Jihlava

Připravuji ji dost často na různé způsoby.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Ingredience

  • 1 menší brokolice
  • 1 cibule
  • olej podle potřeby
  • 500 g mleté maso
  • trocha soli a pepře
  • 4 lžíce majoránka
  • 1 rohlík
  • trocha mléka
  • 1 vejce
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžíce podravka
  • trocha strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

11

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve spaříme brokolici horkou vodou a pokrájíme ji najemno. Cibuli na oleji necháme zesklovatět.

  2. Do mísy dáme mleté maso, osolíme, okořeníme, přidáme rohlík namočený v mléce, vejce, česnek, cibuli a trochu strouhanky. Vše zamícháme. Tvoříme placičky, které smažíme na oleji.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelín z trouby

Hermelín z trouby

Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu. Šárka Osmánková, Tísek
Vaříme express /04.08.11
Tlačenkový salát

Tlačenkový salát

Chutná nejlépe s čerstvým chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /27.01.15
Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Tuhle polévku vařím ráda, protože ze zbytku uzeného masa uvařím ještě rizoto a oběd ...

Vaříme express /26.02.13
Pikantní masové kuličky v zelenině

Pikantní masové kuličky v zelenině

Dělala jsem je podle receptu z Chorvatska.

Radmila Kulháčková, Mladá Boleslav

Vaříme express /23.04.16
Vrtulky s lososem

Vrtulky s lososem

Těstoviny na nejrůznější způsob patří k mým oblíbeným pochoutkám, protože se dají...
Vaříme express /06.10.08
Sýrové jednohubky

Sýrové jednohubky

Kdo má rád, přidá prolisovaný česnek.

        Zuzana ...

Vaříme express /17.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu