Reklama
Kapustičky smažené v hrašce
Fotogalerie:

Kapustičky smažené v hrašce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Hraška je výživná směs mletého hrachu a bezlepkových obilovin.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 200 g kapustiček
  • podle potřeby sůl
  • na obalování hraška
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kapustičky povaříme v dobře osolené vodě asi 15 minut. Scedíme je a propláchneme studenou vodou, pak je necháme pořádně okapat.

  2. Hrašku nasypeme do talíře a nejdříve v sypké směsi kapustičky obalíme, aby nám na nich těstíčko lépe drželo. Poté do hrašky přidáme vodu podle návodu na sáčku. Těstíčko by mělo být malinko řidší než hořčice. Kapustičky obalíme v těstíčku a dozlatova smažíme ze všech stran na rozpáleném oleji.

  3. Pokud těstíčko zbude, můžeme je dát na olej i samostatně v malých kolečkách a usmažit.

Pošli recept! 8/2016 (13.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřová minutka

Vepřová minutka

Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /29.07.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Karbanátky s kukuřicí

Karbanátky s kukuřicí

Stačí jedna nová surovina, a je tu originální večeře.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /03.02.16
Zapečené špenátovo-kuřecí  misky

Zapečené špenátovo-kuřecí misky

Jako příloha se nejlépe hodí čerstvá křupavá bageta.

Eliška Kajetánová, Plzeň

Vaříme express /05.11.14
Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Báječný tip pro všechny milovníky rýže.

Romana Kulichová, Praha

Vaříme express /24.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu