Reklama
Kapří bramboráčky
Fotogalerie:

Kapří bramboráčky

Monika Šárová

Sedlec-Prčice
Takové bramboráky jsi ještě zaručeně nejedla.
Monika Šárová, Sedlec-Prčice

Ingredience

  • 300 g ryba
  • 50 g slanina anglická
  • 800 g brambory
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 100 g mouka hladká
  • 1/2 lžičky majoránka
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí maso zbavíme kostí a spolu s cibulí pomeleme na masovém strojku. Dáme do misky a přidáme jemně strouhané brambory, vejce, mouku, nakrájenou slaninu, majoránku, sůl a vypracujeme těsto. Pokud je těsto moc řídké, přimícháme ještě trochu mouky.
  2. Lžící klademe kousky těsta na rozpálený olej a smažíme malé bramboráčky z obou stran. Bramboráčky podáváme s čerstvou nebo dušenou zeleninou.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová omáčka

Zeleninová omáčka

Má podobnou chuť jako svíčková. Hana Kupková, Ostrava-Poruba
Vaříme express /18.06.17
Penne se zelím

Penne se zelím

Zajímavá netradiční chuť

Podle receptu Lady Salaškové z Prahy

Vaříme express /28.02.19
Barevné medailonky

Barevné medailonky

Uvař maso se zeleninou, získáš polévku i suroviny na medailonky.

Ivana ...

Vaříme express /11.05.16
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

...
Vaříme express /08.06.12
Játra na jehle

Játra na jehle

Tereza Alinčová, Jihlava

Vaříme express /14.08.18
Šunkovo-zeleninové tortilly

Šunkovo-zeleninové tortilly

Tyhle tortilly jsou lehké, moc chutné a určitě to pravé pro piknik s přáteli.

Petra ...

Vaříme express /02.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu