Reklama
Reklama
Kalamarové rizoto
Fotogalerie:

Kalamarové rizoto

Šárka Medáčková

Děčín
Tento recept jsem si přivezla z dovolené, je moc dobrý a rychlý.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 balení kalamáry kroužky
  • 100 g rýže
  • 1 balení zelenina mražená na čínu
  • 1 cibule
  • dle potřeby olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji podusíme jemně pokrájenou cibulku.
  2. Přidáme kalmary a prohřejeme. Až jsou kalmary měkké, přidáme asijskou zeleninu a opět pár minut prohřejeme.
  3. Mezitím v osolené vodě uvaříme rýži a vše poté společně promícháme.

    TIP: Podobně můžeme připravit rizoto z malých chobotniček nebo i směsi plodů moře.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brynzová polévka s koprem

Brynzová polévka s koprem

Jednoduchá a osvěžující polévka. Iveta Stanovská, Hlučín
Vaříme express /29.03.10
Vánoční šneci

Vánoční šneci

Šneci se u nás stali oblíbenou vánoční pochoutkou.
Šárka Váňová, Brno
Vaříme express /22.02.10
Kobližky z tvarohu

Kobližky z tvarohu

Usmaž si snadno a rychle dobrý moučník!
Marie Orságová, Šternberk
Vaříme express /30.07.09
Vepřová panenka s bazalkou

Vepřová panenka s bazalkou

Rychlé a chutné jídlo, které je možné udělat s různou přílohou.

Nikola Hyblerová, ...

Vaříme express /26.06.15
Bruschetta s rajčaty

Bruschetta s rajčaty

Nech se inspirovat lahodnou italskou kuchyní, těžko ti určitě nebude.

Jitka Voláková, ...

Vaříme express /17.02.16
Hrnkové knedlíky s klobáskou

Hrnkové knedlíky s klobáskou

Nerada se zdržuji vážením...

Helena Macková, Vsetín

Vaříme express /28.04.15
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama