Reklama
Kalamarové rizoto
Fotogalerie:

Kalamarové rizoto

Šárka Medáčková

Děčín
Tento recept jsem si přivezla z dovolené, je moc dobrý a rychlý.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 balení kalamáry kroužky
  • 100 g rýže
  • 1 balení zelenina mražená na čínu
  • 1 cibule
  • dle potřeby olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji podusíme jemně pokrájenou cibulku.
  2. Přidáme kalmary a prohřejeme. Až jsou kalmary měkké, přidáme asijskou zeleninu a opět pár minut prohřejeme.
  3. Mezitím v osolené vodě uvaříme rýži a vše poté společně promícháme.

    TIP: Podobně můžeme připravit rizoto z malých chobotniček nebo i směsi plodů moře.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ďábelská Krkovice

Ďábelská Krkovice

Rychlá minutka. Lenka Nováková, Hradec Králové
Vaříme express /25.04.12
Křupavá kuřecí stehýnka pečená na crispu

Křupavá kuřecí stehýnka pečená na crispu

Veronika Marková, Č. Těšín

Vaříme express /08.03.18
Vejce zapečené v bešamelu

Vejce zapečené v bešamelu

Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

Karolína Blahotová, Tábor

Vaříme express /21.03.16
Placičky s houbovou omáčkou

Placičky s houbovou omáčkou

Když použijeme čerstvé houby, odpadne namáčení.

Iveta Bílková, Kroměříž


Vaříme express /23.01.16
Karbanátky s brambory

Karbanátky s brambory

Mají výraznější chuť než ty klasické.

Miroslava Vitoslavská, Prosenice

Vaříme express /08.04.14
Jablíčka v těstě

Jablíčka v těstě

Podle receptu

Mojmíra Stašky z Plzně

Vaříme express /12.08.18
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama