Reklama
Kabanosový salát
Fotogalerie:

Kabanosový salát

Iva Pendlová
Iva Pendlová
Větřní

Má výraznou chuť, s pečivem je skvělý.

Iva Pendlová, Větřní

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 cibule
  • 500 g kabanos
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice
  • 4 lžíce kečup
  • 4 lžíce worcester
  • 8 lžic voda
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1/2 lžičky sladká paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka, kabanos na půlkolečka a dáme do mísy.

  2. Smícháme ocet, olej, hořčici, kečup a worcester, necháme přejít varem.

  3. Dále rozpustíme vodu se solí, přidáme chilli a sladkou papriku. Opět necháme krátce projít varem.

  4. Obě teplé směsi nalijeme na kabanos s cibulí, dobře promícháme a necháme vychladnout.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené toasty

Zapečené toasty

Můžeš přimíchat i kukuřici či fazole. Veronika Válková, Skutíčko
Vaříme express /23.03.14
Čertův pikantní mls

Čertův pikantní mls

Bohuslava Čeganová, Ostrava-Poruba

Vaříme express /22.10.18
Sýrové špalíčky

Sýrové špalíčky

Je to dobré, rychlé a levné jídlo.
Lenka Dohnalová, Říčany
Vaříme express /27.12.09
Kanapky s avokádem

Kanapky s avokádem

V obchodě si vybírám raději nezralá avokáda a nechám je doma 3–4 dny dozrát.

...

Vaříme express /28.11.16
Polévka „Olé“

Polévka „Olé“

Správně by měla být hodně vychlazená.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /25.06.16
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu