Má výraznou chuť, s pečivem je skvělý.
Iva Pendlová, Větřní
Ingredience
- Ingredience
- 4 cibule
- 500 g kabanos
- 4 lžíce ocet
- 4 lžíce olej
- 4 lžíce hořčice
- 4 lžíce kečup
- 4 lžíce worcester
- 8 lžic voda
- 1/2 lžičky sůl
- 1/2 lžičky chilli
- 1/2 lžičky sladká paprika
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli nakrájíme na kolečka, kabanos na půlkolečka a dáme do mísy.
-
Smícháme ocet, olej, hořčici, kečup a worcester, necháme přejít varem.
-
Dále rozpustíme vodu se solí, přidáme chilli a sladkou papriku. Opět necháme krátce projít varem.
-
Obě teplé směsi nalijeme na kabanos s cibulí, dobře promícháme a necháme vychladnout.