Reklama
Kabanosový salát
Fotogalerie:

Kabanosový salát

Iva Pendlová
Iva Pendlová
Větřní

Má výraznou chuť, s pečivem je skvělý.

Iva Pendlová, Větřní

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 cibule
  • 500 g kabanos
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice
  • 4 lžíce kečup
  • 4 lžíce worcester
  • 8 lžic voda
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1/2 lžičky sladká paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka, kabanos na půlkolečka a dáme do mísy.

  2. Smícháme ocet, olej, hořčici, kečup a worcester, necháme přejít varem.

  3. Dále rozpustíme vodu se solí, přidáme chilli a sladkou papriku. Opět necháme krátce projít varem.

  4. Obě teplé směsi nalijeme na kabanos s cibulí, dobře promícháme a necháme vychladnout.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampionové špecle

Žampionové špecle

Jsou vyrobené z krupice a vajec. Veronika Muráňová, České Budějovice
Vaříme express /20.02.10
Zahradníkovy lasagne

Zahradníkovy lasagne

Při pečení musí povrch pěkně zezlátnout.

Terezie Kouřilová, Zlín

Vaříme express /06.09.16
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Každá návštěva si ji pochvaluje.
Marta Spáčilová, Lahovičky
Vaříme express /09.03.09
Masové kuličky

Masové kuličky

Někdy je zalévám omáčkou na špagety.

Lada Kostková, Jihlava

Vaříme express /04.06.15
Minutka po škole

Minutka po škole

Výborná pochoutka, umím ji od svého táty.

Vlastimil Jelínek, Stará Boleslav

Vaříme express /23.06.15
Velikonoční pomazánka

Velikonoční pomazánka

Dopřáváme si ji nejen o Velikonocích. Je dobrá k večeři i jen tak ...
Vaříme express /23.07.10
 

Nejnovější

Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín
Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
Roláda z mořské štiky a lososa

Roláda z mořské štiky a lososa

Lehké a zdravé

Vlaďka Suchá, Orlová

Všehochuť /15.08.18
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou!

Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů


Všehochuť /15.08.18
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Všehochuť /15.08.18
Jablečný dort se šlehačkou

Jablečný dort se šlehačkou

Sveží a jemný

Podle receptu Heleny Gregorové z Blanska

Sladký život /15.08.18
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha

Za pár korun /14.08.18
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama