Reklama
Reklama
Jogurtová rychlovka
Fotogalerie:

Jogurtová rychlovka

Martina Bláhová

Podbořany
Upekly jsme ji s dcerkou Terezkou. A je dia.
Martina Bláhová, Podbořany

Ingredience

  • Těsto:
  • 1 jogurt bílý
  • 1/2 kelímku cukr dia
  • 1 a 1/2 kelímku mouka polohrubá
  • 1 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžíce olej
  • dle potřeby mléko
  • dle chuti ovoce
  • Drobenka:
  • 1/2 hrnku mouka hrubá
  • 1/2 hrnku cukr dia
  • 1 lžíce sádlo

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Vše smícháme a vymícháme těsto, pokud bude příliš husté, přidáme podle potřeby mléko. Těsto má být jako na bábovku.
  2. Na těsto naskládáme jakékoliv sezonní ovoce. Celý koláč posypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě.
    TIP: Ovoce použij klidně zavařené nebo zmražené. Místo jogurtu lze dát zakysanou smetanu.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí placičky s mandlemi

Kuřecí placičky s mandlemi

Monika Kropáčová, Mariánské Lázně
Vaříme express /27.06.18
Křehké čtverečky

Křehké čtverečky

Do tvarohu se dají přidat také rozinky.

Olga Šimperová, Rajhrad

Vaříme express /24.08.17
Pečený sýr

Pečený sýr

Proč se smažit s každým sýrem na přepáleném oleji, když ho můžete upéct  v ...

Vaříme express /06.07.12
Játra v omáčce s těstovinami

Játra v omáčce s těstovinami

Je to jedna z méně známých italských pochoutek.
Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /22.03.10
Bramboráky s ohnivým masem

Bramboráky s ohnivým masem

Ten, koho nezaskočí ostré, si určitě pochutná. Ti ostatní mohou vynechat chilli, ale ...

Vaříme express /01.10.16
Zelná s fazolemi

Zelná s fazolemi

Netradiční polévka kombinující čerstvé zelí, brambory, mrkev a červené fazole.

...

Vaříme express /25.09.16
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama