Reklama
Jogurtová rychlovka
Fotogalerie:

Jogurtová rychlovka

Martina Bláhová

Podbořany
Upekly jsme ji s dcerkou Terezkou. A je dia.
Martina Bláhová, Podbořany

Ingredience

  • Těsto:
  • 1 jogurt bílý
  • 1/2 kelímku cukr dia
  • 1 a 1/2 kelímku mouka polohrubá
  • 1 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžíce olej
  • dle potřeby mléko
  • dle chuti ovoce
  • Drobenka:
  • 1/2 hrnku mouka hrubá
  • 1/2 hrnku cukr dia
  • 1 lžíce sádlo

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Vše smícháme a vymícháme těsto, pokud bude příliš husté, přidáme podle potřeby mléko. Těsto má být jako na bábovku.
  2. Na těsto naskládáme jakékoliv sezonní ovoce. Celý koláč posypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě.
    TIP: Ovoce použij klidně zavařené nebo zmražené. Místo jogurtu lze dát zakysanou smetanu.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mozzarellové špízky se slaninou

Mozzarellové špízky se slaninou

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují. Zdeňka Polanská, ...
Vaříme express /22.05.12
Kremrole s krabími tyčinkami

Kremrole s krabími tyčinkami

Připravuji je ráda jako pohoštění pro návštěvy.

Anna Habřinová, Sokolov

Vaříme express /11.03.15
Dýňová kaše se zeleninou

Dýňová kaše se zeleninou

Lucie Šrámková, Praha

Vaříme express /21.09.19
Vepřová panenka plněná restovanými játry

Vepřová panenka plněná restovanými játry

Masitá dobrota

Alžběta Chodecká, Brno

Vaříme express /30.03.18
Jednoduchá krabí směs

Jednoduchá krabí směs

Velice rychlá a lehká večeře.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /03.11.12
Vinná klobása se zelným salátem

Vinná klobása se zelným salátem

Pro nás je vinná klobása nejen novoroční klasika. Rádi si ji dopřáváme po celý rok. ...
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu