Reklama
Jen počkej, zajíci!
Fotogalerie:

Jen počkej, zajíci!

Šárka Horáková

Praha
Mimořádně rychlé pohoštění, když je návštěva už za dveřmi.
Šárka Horáková, Praha

Ingredience

  • 100 g těsto listové
  • 1 sáček poleva čokoládová tmavá
  • mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

25

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme na moukou podsypaném válu na plát. Formičkami vykrojíme zajíce nebo jiné velikonoční motivy a opatrně je přeložíme na plech vyložený pečicím papírem.
  2. Pečeme v troubě předehřáté na 210 °C dozlatova.
  3. Hotové zajíce necháme vychladnout a ozdobíme dle fantazie. Na čokoládu můžeme nasypat žluté zdobení.

    TIP: Před pečením můžeš zajíce pomazat vejcem a posypat skořicovým cukrem.

Pošli recept! - Speciál - Jarní recepty (22.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Kateřina Lichá, Most
Vaříme express /22.07.18
Polévka z mletého masa

Polévka z mletého masa

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /01.03.18
Farmářský špíz na grilu

Farmářský špíz na grilu

Letní osvědčená klasika

Podle receptu Anny Teklové z Opavy

Vaříme express /02.08.18
Velmi rychlá polévka

Velmi rychlá polévka

Patří v mojí rodině k nejoblíbenějším.
Eva Mykisková, Třebíč
Vaříme express /09.04.09
Višně v griotce

Višně v griotce

Recept je velice jednoduchý a výsledek úžasný.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.08.15
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Hodí se na oslavy a posezení s přáteli.

Pavla Uličná, Kameničky

Vaříme express /30.07.16
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama