Reklama
Jemná česnečka
Fotogalerie:

Jemná česnečka

Helena Nevečeřalová

Chomutov
Polévka, která vyžene z těla vše špatné.
Helena Nevečeřalová, Chomutov

Ingredience

  • 2 větší brambory
  • 1 kostka masox
  • hrst nudle polévkové
  • 1 cibule
  • 1 palice česnek
  • sůl
  • špetka majoránka
  • koření polévkové
  • trocha olej
  • maggi

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit oloupané a na větší kostky nakrájené brambory s masoxem. 
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme na olej zrůžovět, přidáme oloupaný a nahrubo nakrájený česnek a chvilku osmažíme. 
  3. Brambory trošku rozšťoucháme, přidáme nudličky, cibuli s česnekem a ještě 3 minuty povaříme.
    Přidáme majoránku, dosolíme a ochutíme polévkovým kořením maggi.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Neznám nic jednoduššího. Petra Hlaváčková, Brno
Vaříme express /25.02.14
Koláč s polníčkem

Koláč s polníčkem

Velmi jednoduché a vděčné jídlo, na kterém si s přítelem vždy ...

Vaříme express /26.03.17
Polévka z ovesných vloček

Polévka z ovesných vloček

Vyzkoušela jsem ji teprve nedávno. Je chutná‚ zdravá a nenáročná na přípravu.
...
Vaříme express /09.02.10
Toasty se sázeným vejcem

Toasty se sázeným vejcem

Toast ze tří toastových chlebů, se šunkou, vejcem a zeleninou zpestří Vaši kuchyni.

...

Vaříme express /30.07.13
Medová kachní prsíčka

Medová kachní prsíčka

Prsíčka nemusí být úplně propečená, stačí, když budou růžová.

Jana ...

Vaříme express /27.07.16
Petrželové šišky se strouhaným sýrem

Petrželové šišky se strouhaným sýrem

Výborná obměna klasického čevapčiči.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Vaříme express /02.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu