Reklama
Reklama
Jednoústkový ježek
Fotogalerie:

Jednoústkový ježek

Kamila Švarcová

Pustějov
Tohle mě napadlo‚ když jsem připravovala menší oslavu s kolegy z práce.
Kamila Švarcová, Pustějov

Ingredience

  • 1 zelí čínské
  • 2 klobásy
  • 10-15 rajčátka cherry
  • 10-15 kuliček víno hroznové
  • 1 okurka kyselá
  • 100 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

40

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Čínské zelí podélně rozpůlíme, omyjeme a položíme na talíř. Klobásu nakrájíme na kolečka a sýr na čtverečky nebo můžeme vykrojit různé tvary vykrajovátky dle vlastní fantazie.
  2. Na párátko střídavě napichujeme klobásu, sýr a zase klobásu‚ sýr. Navrch dáme buď rajčátko, nebo hroznové víno. Prostřídáme.
  3. Takto naplněné párátko zapíchneme do zelí. Pokračujeme, dokud nebudeme mít celé zelí pokryté. Některé kousky můžeme obměnit tak, že místo sýra dáme kolečko kyselé okurky.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pizza košíčky

Pizza košíčky

Připraveno podle receptu Šárky Červenkové ze Strakonic
Vaříme express /18.01.18
Sýrové brambory

Sýrové brambory

Pro dietnější verzi nahraď slaninu šunkou.

Lenka Pokorná, Benešov

Vaříme express /10.09.16
Čabajkové lečo

Čabajkové lečo

Čabajka je dobře kořeněná, a proto je lepší než obyčejná uzenina.

Jindřich ...

Vaříme express /28.07.15
Ďábelské topinky

Ďábelské topinky

Mám rád jednoduchá a rychlá jídla. Když manželka ucítí tu vůni, většinou mi ...
Vaříme express /10.10.08
Citronovo–česneková játra

Citronovo–česneková játra

Játra nesmažíme příliš dlouho, vysušila by se.

Renata Voldřichová, Olomouc

Vaříme express /14.10.15
Vydlabaný chleba

Vydlabaný chleba

Zkus si připravit večeři podle mého gusta.
Věra Fousková, Lázně Bohdaneč
Vaříme express /09.02.10
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama