Reklama
Jednoústkový ježek
Fotogalerie:

Jednoústkový ježek

Kamila Švarcová

Pustějov
Tohle mě napadlo‚ když jsem připravovala menší oslavu s kolegy z práce.
Kamila Švarcová, Pustějov

Ingredience

  • 1 zelí čínské
  • 2 klobásy
  • 10-15 rajčátka cherry
  • 10-15 kuliček víno hroznové
  • 1 okurka kyselá
  • 100 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

40

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Čínské zelí podélně rozpůlíme, omyjeme a položíme na talíř. Klobásu nakrájíme na kolečka a sýr na čtverečky nebo můžeme vykrojit různé tvary vykrajovátky dle vlastní fantazie.
  2. Na párátko střídavě napichujeme klobásu, sýr a zase klobásu‚ sýr. Navrch dáme buď rajčátko, nebo hroznové víno. Prostřídáme.
  3. Takto naplněné párátko zapíchneme do zelí. Pokračujeme, dokud nebudeme mít celé zelí pokryté. Některé kousky můžeme obměnit tak, že místo sýra dáme kolečko kyselé okurky.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Při této úpravě se nevysuší. Marie Broumová, Dvůr Králové n. Labem
Vaříme express /01.02.14
Rajčatový základ

Rajčatový základ

Těstoviny jsou rychlé jídlo, které lze kombinovat se spoustou výborných omáček. ...

Vaříme express /07.10.16
Směs na toastech

Směs na toastech

Tuto jednoduchou pochoutku připravuji jako dietní večeři, nebo když je venku velké teplo,...

Vaříme express /17.09.13
Lahodné jednohubky

Lahodné jednohubky

Jednoduchý recept na občerstvení‚ které ti určitě zachutná.
Michaela Horáková, ...
Vaříme express /03.02.11
Sýrová miniroláda se šunkou a hroznovým vínem

Sýrová miniroláda se šunkou a hroznovým vínem

Rychlé a výborné pohoštění pro nečekanou návštěvu.

Helena Navrátilová, Rychnov u ...

Vaříme express /10.07.13
Vepřové na medu s kuskusem

Vepřové na medu s kuskusem

Můžeš přidat i další druhy zeleniny.

Jarmila Lípová, Havířov

Vaříme express /06.06.16
 

Nejnovější

Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín
Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
Roláda z mořské štiky a lososa

Roláda z mořské štiky a lososa

Lehké a zdravé

Vlaďka Suchá, Orlová

Všehochuť /15.08.18
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou!

Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů


Všehochuť /15.08.18
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Všehochuť /15.08.18
Jablečný dort se šlehačkou

Jablečný dort se šlehačkou

Sveží a jemný

Podle receptu Heleny Gregorové z Blanska

Sladký život /15.08.18
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha

Za pár korun /14.08.18
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama