Ingredience
- 1 zelí čínské
- 2 klobásy
- 10-15 rajčátka cherry
- 10-15 kuliček víno hroznové
- 1 okurka kyselá
- 100 g sýr eidam
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Čínské zelí podélně rozpůlíme, omyjeme a položíme na talíř. Klobásu nakrájíme na kolečka a sýr na čtverečky nebo můžeme vykrojit různé tvary vykrajovátky dle vlastní fantazie.
-
Na párátko střídavě napichujeme klobásu, sýr a zase klobásu‚ sýr. Navrch dáme buď rajčátko, nebo hroznové víno. Prostřídáme.
-
Takto naplněné párátko zapíchneme do zelí. Pokračujeme, dokud nebudeme mít celé zelí pokryté. Některé kousky můžeme obměnit tak, že místo sýra dáme kolečko kyselé okurky.