Reklama
Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem
Fotogalerie:

Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem

Viola Jandejsková

Volary
Skvěle se hodí k posezení u vína.
Viola Jandejsková, Volary

Ingredience

  • 200 g niva
  • 100 g máslo
  • 50 g víno hroznové
  • na ozdobu ořechy vlašské
  • 5 rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Nivu nastrouháme najemno a utřeme s margarínem. Rohlíky nakrájíme asi na 1 cm silná kolečka.
  2. Pomazánku mažeme na rohlíky a navrch položíme buď půlku hroznového vína zbavenou peciček nebo půlku vlašského ořechu.
     
    TIP: Na ozdobu můžeme použít jakékoli jiné sezonní ovoce.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Podáváme stejně jako klasický hovězí tatarák s topinkami. Dalibor Marounek, Roudnice
Vaříme express /10.12.14
Kuřecí řízky ze stehen

Kuřecí řízky ze stehen

Můžeš přidat ještě jiné koření. 

Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota

Vaříme express /23.06.16
Rolka z kapra a kapusty

Rolka z kapra a kapusty

Maso můžeš před zabalením posypat špetkou zázvoru.

Lucie Erbenová, Praha

Vaříme express /02.09.17
Celozrné špagety s tuňákem

Celozrné špagety s tuňákem

Velmi jednoduché, rychlé a lehké jídlo vhodné i k večeři.

Vendula Nytrová, Nižní ...

Vaříme express /23.09.12
Noky s nádechem exotiky

Noky s nádechem exotiky

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /10.10.18
Česneková pomazánka s kukuřicí

Česneková pomazánka s kukuřicí

Chutná všem, kdo mají rádi česnek.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Vaříme express /17.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu