Reklama
Jednohubky s minipárečky
Fotogalerie:

Jednohubky s minipárečky

Dana Studentová

Liberec

Takové chuťovky se hodí při nejrůznějších příležitostech. Hlavně jich musí být dost!

Dana Studentová, Liberec

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 vanička tvaroh
  • 3 trojúhelníčky smetanový sýr
  • 2 stroužky česnek
  • svazek petrželka
  • trocha sůl a pepř
  • 150 g malé párečky
  • 10 cherry rajčátka (nebo zelené olivy)
  • 100 g tvrdý sýr v kuse
  • 5 čerstvé rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh a sýr smícháme v misce a našleháme do pěny. Česnek oloupeme a propasírujeme, promícháme společně s tvarohovou směsí.

  2. Petrželku nasekáme na velmi jemno a přimícháme do pomazánky. Na závěr vše podle potřeby ještě dochutíme pepřem a solí.

  3. Minipárečky nakrojíme a na pánvi je lehce osmažíme – jen aby se roztáhly jako chobotničky. Necháme je zchladnout.

  4. krok4

    Cherry rajčátka opláchneme a pokrájíme na půlky nebo na plátky. Tvrdý sýr nakrájíme na kostičky.

  5. krok5

    Rohlíky ostrým nožem rozkrájíme na kolečka – na malé lodičky, poté je namažeme sýrovou pomazánkou.

  6. krok5

    Na párátka střídavě napichujeme rajčata, olivy nebo sýr. Na závěr přidáme zchladlý páreček. Tak se budou jednohubky dobře zobat.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rizoto s masem a lečem

Rizoto s masem a lečem

Nezvyklá kombinace surovin tě nadchne. Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /22.01.09
Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

K tomuto jídlu podávej obyčejný bílý jogurt. Velmi se k němu hodí. 
Klára ...
Vaříme express /28.12.10
Čína s nudlemi

Čína s nudlemi

Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /04.09.09
Zapečený hermelín se žampiony

Zapečený hermelín se žampiony

Podává se horký hned po vytažení z trouby.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.10.15
Hrnkové knedlíky s klobáskou

Hrnkové knedlíky s klobáskou

Nerada se zdržuji vážením...

Helena Macková, Vsetín

Vaříme express /28.04.15
Rychlotrubky

Rychlotrubky

Uprav si těstoviny podle mého receptu.
Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama