Reklama
Jednohubky s minipárečky
Fotogalerie:

Jednohubky s minipárečky

Dana Studentová

Liberec

Takové chuťovky se hodí při nejrůznějších příležitostech. Hlavně jich musí být dost!

Dana Studentová, Liberec

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 vanička tvaroh
  • 3 trojúhelníčky smetanový sýr
  • 2 stroužky česnek
  • svazek petrželka
  • trocha sůl a pepř
  • 150 g malé párečky
  • 10 cherry rajčátka (nebo zelené olivy)
  • 100 g tvrdý sýr v kuse
  • 5 čerstvé rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh a sýr smícháme v misce a našleháme do pěny. Česnek oloupeme a propasírujeme, promícháme společně s tvarohovou směsí.

  2. Petrželku nasekáme na velmi jemno a přimícháme do pomazánky. Na závěr vše podle potřeby ještě dochutíme pepřem a solí.

  3. Minipárečky nakrojíme a na pánvi je lehce osmažíme – jen aby se roztáhly jako chobotničky. Necháme je zchladnout.

  4. krok4

    Cherry rajčátka opláchneme a pokrájíme na půlky nebo na plátky. Tvrdý sýr nakrájíme na kostičky.

  5. krok5

    Rohlíky ostrým nožem rozkrájíme na kolečka – na malé lodičky, poté je namažeme sýrovou pomazánkou.

  6. krok5

    Na párátka střídavě napichujeme rajčata, olivy nebo sýr. Na závěr přidáme zchladlý páreček. Tak se budou jednohubky dobře zobat.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy. Jana ...
Vaříme express /26.04.17
Plněné taštičky

Plněné taštičky

Toto pohoštění nezklame žádnou návštěvu.
Soňa Sommerová, Unkovice
Vaříme express /17.10.11
Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Zkusila jsem uzené s hrachem v trochu jiné podobě. Bylo vynikající, určitě ho ...
Vaříme express /14.09.10
Petrželovo - rajčatová omáčka

Petrželovo - rajčatová omáčka

Pokrm můžeme připravit z čerstvých rajčat, ale příprava pak trvá déle.

...

Vaříme express /20.09.17
Rizoto s masem a lečem

Rizoto s masem a lečem

Nezvyklá kombinace surovin tě nadchne.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /22.01.09
Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Výborné pohoštění pro teplé dny. 

Lenka Červenáčková, Cheb


Vaříme express /19.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu