Reklama
Jednohubky s krémem ze slanečků
Fotogalerie:

Jednohubky s krémem ze slanečků

Čeněk Duben

Žilina
Rád zkouším poněkud neobvyklé chutě.
Čeněk Duben, Žilina

Ingredience

  • 200 g slaneček
  • 1 cibule
  • 50 g cuketa
  • 3–4 rohlíky
  • 1 balení paprika sladká mletá
  • 1/3 balení paprika pálivá
  • 400 ml olej olivový
  • 2 plátky kapie nakládaná
  • 1/2 lžičky omáčka chilli
  • dle potřeby máslo
  • na ozdobu olivy
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Slanečky nakrájíme na malé kostky. Cibuli, cuketu a kapii pokrájíme, přidáme ostatní ingredience a zamícháme. 
  2. Rohlíky nakrájíme na ko­lečka, potřeme máslem a pomazánkou. Na každou jezdnohubku položíme olivu a při­píchneme ji párátkem.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený špenát s těstovinami a uzeným masem

Zapečený špenát s těstovinami a uzeným masem

Před dopečením můžeme těstoviny ještě posypat strouhaným sýrem. Zdeňka Polanská, ...
Vaříme express /18.01.13
Toasty s mátovým pestem

Toasty s mátovým pestem

Máta nepatří jen do čaje nebo do mojita.

Tomáš Vrubl, Ostrava

Vaříme express /20.05.16
Voňavé řízečky v sezamu

Voňavé řízečky v sezamu

Kristýna Michalcová, Slaný

Vaříme express /20.02.20
Žampionová omáčka s cuketou

Žampionová omáčka s cuketou

Udělej si oběd z darů zahrady.

Květa Hošková, Vratimov

Vaříme express /30.01.16
Játra na marmeládě

Játra na marmeládě

Když máš chuť na něco ostřejšího.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /20.12.11
Zapečená ryba v bramborové kaši

Zapečená ryba v bramborové kaši

Kaši si můžeme připravit den předem.

Jana Kunešová, Brno

Vaříme express /13.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu