Reklama
Jednoduchý nákyp
Fotogalerie:

Jednoduchý nákyp

Květoslava Šalomonová

Kadaň

Bude ti chutnat teplý i studený.

Květoslava Šalomonová, Kadaň

Ingredience

  • Ingredience
  • 10 houby
  • trocha olej
  • 2 malé cibule
  • trocha strouhanka a hladká mouka
  • 2 celá vejce
  • 200 g šunka nebo salám
  • dle chuti majoránka
  • 1 kelímek smetana
  • trocha sůl a karí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Hřiby povaříme asi 10 minut. Scedíme je a nasekáme na malé kousky. Na oleji osmahneme cibuli, přisypeme houby a podusíme. Přidáme strouhanku, mouku, vejce, šunku, majoránku, sůl, karí a smetanu.

  2. Vznikne směs jako na sekanou. Rozložíme ji do pekáčku a pečeme asi 30 minut. Podáváme s lečem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené batáty se šalvějí a slaninou

Pečené batáty se šalvějí a slaninou

Prostě a jednoduše mňam – pochutnáš si! Andrea Janáková, Polička
Vaříme express /20.10.17
Těstovinová rýže

Těstovinová rýže

Hnědé žampiony mají výraznější aroma.

Radka Urbánková, Sušice

Vaříme express /16.08.16
Taštičky s mangoldem

Taštičky s mangoldem

Před pečením je můžeš posypat sýrem.

Jana Hrdá, Zlín

Vaříme express /16.02.15
Zapečené cibulky v bešamelu se šunkou

Zapečené cibulky v bešamelu se šunkou

Pokud dáváš přednost zdravým a lehkým jídlům, doporučuji tento recept. Cibulky jsou ...
Vaříme express /14.06.11
Cikánský chléb

Cikánský chléb

Pečený vepřový bůček podávaný s chlebem a cibulí se může stát jednoduchou ...

Vaříme express /10.07.13
Těstoviny po zahradnicku

Těstoviny po zahradnicku

Díky smetanové omáčce nejsou suché, parmazán jim dodá výzarnější chuť.

Alice ...

Vaříme express /10.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu