Reklama
Reklama
Jednoduchý nákyp
Fotogalerie:

Jednoduchý nákyp

Květoslava Šalomonová

Kadaň

Bude ti chutnat teplý i studený.

Květoslava Šalomonová, Kadaň

Ingredience

  • Ingredience
  • 10 houby
  • trocha olej
  • 2 malé cibule
  • trocha strouhanka a hladká mouka
  • 2 celá vejce
  • 200 g šunka nebo salám
  • dle chuti majoránka
  • 1 kelímek smetana
  • trocha sůl a karí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Hřiby povaříme asi 10 minut. Scedíme je a nasekáme na malé kousky. Na oleji osmahneme cibuli, přisypeme houby a podusíme. Přidáme strouhanku, mouku, vejce, šunku, majoránku, sůl, karí a smetanu.

  2. Vznikne směs jako na sekanou. Rozložíme ji do pekáčku a pečeme asi 30 minut. Podáváme s lečem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Topinky se sýrem

Topinky se sýrem

Lepší než obyčejné topinky. Veronika Poláková, Třeboň
Vaříme express /08.05.11
Pohankovo-drožďová polévka pro zahřátí

Pohankovo-drožďová polévka pro zahřátí

V zimě dokáže příjemně zahřát.
Jiří Malec, Hradec Králové
Vaříme express /29.03.10
Kuřecí játra po staročesku

Kuřecí játra po staročesku

Stejně se dají připravit i králičí játra.

Petra Kuchařová, Tichá

Vaříme express /09.05.14
Sýrová omáčka s gnocchi

Sýrová omáčka s gnocchi

Niva je v ní úplně úžasná.

Kateřina Bačíková, Sulejovice

Vaříme express /05.07.15
Tuňáková fantazie s dipem

Tuňáková fantazie s dipem

Tato forma těstovin je u nás nejoblíbenější, zejména kvůli obsahu zeleniny a tuňáka.

...
Vaříme express /17.05.13
Placičky z tresky a hrášku

Placičky z tresky a hrášku

Jediný způsob, jak dostat do dětí rybu.

Lenka Miloňová, Beroun

Vaříme express /25.10.17
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama