Reklama
Jednoduchá krabí směs
Fotogalerie:

Jednoduchá krabí směs

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Velice rychlá a lehká večeře.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 balíček Surimi tyčinky
  • 1 balení mražená zeleninová směs
  • 2 ks mrkwv
  • 1 cibule
  • dle potřeby hladká mouka, olej
  • bazalka, sůl, pepř
  • 1 stroužek česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Připravíme si Surimi tyčinky, nakrájíme na střední kousky a trochu poprášíme moukou. Nakrájíme si cibuli a mrkvičku. Ve středním hrnci zpěníme na oleji cibuli, přidáme mrkev a chvíli podusíme, aby mrkev trochu změkla.

  2. Přidáme krabí tyčinky a mírně podlijeme vodou, aby se nepřipálili. Osolíme, opepříme, okořeníme bazalkou a česnekem a přisypeme zeleninovou směs.

  3. Dle potřeby podlijeme vodou. Necháme povařit, dokud zelenina nezměkne. Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní rarášky

Pikantní rarášky

Maso zůstane krásně šťavnaté, koření mu dodá opravdu zajímavou chuť. Monika ...
Vaříme express /08.06.16
Pastináková polévka s karí

Pastináková polévka s karí

Pastinák si pěstuji na zahradě, dá se z něj vyrobit i skvělý džem.
...
Vaříme express /26.03.10
Zelníky

Zelníky

Bezva svačinka plná vitaminů.

Monika Stejskalová, Horní Brašov

Vaříme express /04.02.14
Kuřecí špíz s omáčkou satay

Kuřecí špíz s omáčkou satay

Podle receptu

Ivy Pasekové z Třince

Vaříme express /20.06.19
Kuřecí játra v leču

Kuřecí játra v leču

Posílám recept na dobrou večeři.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /06.01.17
Nadívanica

Nadívanica

Manželka ji připravuje nejen o Velikonocích.


Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /28.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu