Reklama
Jarní polévka
Fotogalerie:

Jarní polévka

Tereza Havlová
Tereza Havlová
Letohrad

Plná dobré zeleniny – vždy přijde k chuti.

Tereza Havlová, Letohrad

Ingredience

  • Ingredience
  • 3 brambory
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 2 pórek
  • 4 stroužky česnek
  • 1 paprika
  • trocha olej
  • 1 zeleninový bujon
  • 1 hrst nudle
  • na ozdobu petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory, mrkev, cibuli, pórky, česnek a papriku nakrájíme na kostičky. Zeleninu dáme do hrnce a orestujeme na oleji.

  2. Poté přilijeme vodu a přidáme zeleninový bujon. Vaříme asi 30 minut. Když jsou brambory v polévce měkké, přidáme nudle a krátce povaříme. Servírujeme ozdobené petrželkou.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampiony v kmínovém těstíčku

Žampiony v kmínovém těstíčku

Jsme houbová rodina. Pokud není právě sezona a už nás nebaví houby sušené ...
Vaříme express /09.04.13
Tekuté tvarůžky

Tekuté tvarůžky

Nezralé tvarůžky dej na pár dnů na teplé místo.
Lukáš Uher, Brno
Vaříme express /09.11.10
Toasty s mátovým pestem

Toasty s mátovým pestem

Máta nepatří jen do čaje nebo do mojita.

Tomáš Vrubl, Ostrava

Vaříme express /20.05.16
Paštika

Paštika

Mám ráda játrovky a tuhle dělám často.

Magda Lacková, Domažličky

Vaříme express /01.03.13
Špekáčky jinak

Špekáčky jinak

Snadný, ale zaručený recept, zkus to!

Andrea Čvančarová Bulantová, Praha

Vaříme express /04.01.13
Rychlotrubky

Rychlotrubky

Uprav si těstoviny podle mého receptu.
Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu