Reklama
Jarní papardelle
Fotogalerie:

Jarní papardelle

Lucie Pedrazzi

Sloup u Mor. krasu
Jednoduché, ale přitom fakt dobré.
Lucie Pedrazzi, Sloup u Mor. krasu

Ingredience

  • 150 g slanina
  • 1 bujón zeleninový
  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 100 g máslo
  • 250 g hrášek mražený
  • 250 ml šlehačka
  • 250 g těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle osmažíme cibulku dozlatova a opečeme slaninu.
  2. Pak přidáme zeleninový bujon‚ přisypeme hrášek a dusíme doměkka. Okořeníme‚ přilijeme šlehačku a povaříme.
  3. Když šlehačka zhoustne‚ vmícháme těstoviny papardelle uvařené podle návodu a promícháme.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudličky s cuketou

Nudličky s cuketou

Když nevím, co vařit – je to snadné a rychlé. Šárka Kadlečková, Tábor
Vaříme express /01.09.17
Jahodové lasagne s tvarohem

Jahodové lasagne s tvarohem

Jednoduchý, ale lahodný dezert.

Alena Votýpková, Most

Vaříme express /20.06.16
Kuřecí nudličky s těstovinami

Kuřecí nudličky s těstovinami

Jednoduchý a přitom lehký oběd s těstovinami.

Monika Karlíková, Halíčkův Brod

Vaříme express /09.09.12
Květákové placičky

Květákové placičky

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /26.02.18
Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky mě ještě nikdy nezklamaly.
Vaříme express /12.12.10
Minikebaby s chilli omáčkou

Minikebaby s chilli omáčkou

Přímo svádějí k zakousnutí.

Zuzana Radová, Uherský Brod

Vaříme express /21.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu