Reklama
Reklama
Jarní česnečka
Fotogalerie:

Jarní česnečka

Vasil Černev

Praha
Na její přípravu upotřebíš vývar z brambor.
Vasil Černev, Praha

Ingredience

  • 1/2 l vývar z brambor
  • 3 brambory
  • špetka sůl
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžíce sádlo
  • špetka kmín
  • 1 lžíce majoránka
  • 1 lžíce saturejka
  • trocha pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Osolenou vodu s kmínem, ve které se vařily brambory, slijeme. Pár brambor ještě pokrájíme a vložíme zpátky do vody. Přidáme 1 lžíci sádla, utřený česnek a majoránku i saturejku.
  2. Podáváme s chlebem ozdobené sekanou pažitkou.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hejk v těstíčku

Hejk v těstíčku

Iva Trhoňová, Mouchnice
Vaříme express /02.03.18
Mandlová BeBe roláda

Mandlová BeBe roláda

Krájíme našikmo, aby vynikly barvy.

Karolína Jeřábková, Praha

Vaříme express /28.01.17
Hermelín z trouby

Hermelín z trouby

Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu.
Šárka Osmánková, Tísek
Vaříme express /04.08.11
Nivová omáčka s brokolicí

Nivová omáčka s brokolicí

Omáčka se výborně hodí k těstovinám a je hotová raz dva.

Hana Kosíková, Olšany u ...

Vaříme express /25.08.14
Toxik

Toxik

Nemusíš se bát, otrava rozhodně nehrozí – pokud piješ s rozumem.

Jiří Michal, Praha

...
Vaříme express /18.01.17
Smetanová zelňačka

Smetanová zelňačka

Rychlá a chutná zelňačka.

Martina Taušová, Hodonice

Vaříme express /06.01.13
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama