Reklama
Jarní česnečka
Fotogalerie:

Jarní česnečka

Vasil Černev

Praha
Na její přípravu upotřebíš vývar z brambor.
Vasil Černev, Praha

Ingredience

  • 1/2 l vývar z brambor
  • 3 brambory
  • špetka sůl
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžíce sádlo
  • špetka kmín
  • 1 lžíce majoránka
  • 1 lžíce saturejka
  • trocha pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Osolenou vodu s kmínem, ve které se vařily brambory, slijeme. Pár brambor ještě pokrájíme a vložíme zpátky do vody. Přidáme 1 lžíci sádla, utřený česnek a majoránku i saturejku.
  2. Podáváme s chlebem ozdobené sekanou pažitkou.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrstková polévka

Hrstková polévka

Říkalo se jí polévka chudých, ale to jí nic neubírá na chuti. Božena ...
Vaříme express /13.06.17
Tortilla s panenkou

Tortilla s panenkou

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /25.06.19
Sýrové špecle se zeleninou

Sýrové špecle se zeleninou

Zdravá večeře je za chvíli na stole.

Hana Kupková, Ostrava

Vaříme express /14.05.15
Drožďové knedlíčky

Drožďové knedlíčky

Hodí se do každého vývaru

Podle receptu Anety Růžičkové z Třebíče

...
Vaříme express /20.03.20
Uhlířina

Uhlířina

Musím vařit pětilitrový hrnec, a i tak je jí málo.
Lenka Tomková, Příbor
Vaříme express /13.07.12
Makarony Olio

Makarony Olio

nenáročný pokrm vhodný pro horké letní dny.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné...

Vaříme express /06.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu