Reklama
Jalapeňos topinky
Fotogalerie:

Jalapeňos topinky

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti
Dělávám je pro manžela, který je přímo zbožňuje.

Ingredience

  • 5 plátků chléb
  • 200 g vepřová krkovice
  • 2 lžíce kečup
  • 1/2 lžičky papričky jalapenos
  • 2 rajčata
  • dle chuti jarní cibulka
  • 2 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smažíme na tuku, dokud se nezatáhne. Poté přidáme jarní cibulku nakrájenou na kousky, pokrájená rajčata, kečup, sůl, pepř, nasekané papričky jalapeňos a nakonec česnek na plátky. Vše společně dusíme asi 20 minut.

  2. Mezitím běžným způsobem připravíme topinky. Směs klademe na osmažený chléb a podáváme. Můžeme zasypat sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Thajské nudličky s houbama

Thajské nudličky s houbama

Pokaždé, když přemýšlím, jak rychle vykouzlit na talíři něco dobrého, jednoduchého ...
Vaříme express /07.11.08
Cuketová pomazánka s parmazánem

Cuketová pomazánka s parmazánem

Potřené pečivo ještě posyp petrželkou.

Lenka Krupičková, Rakovník

Vaříme express /20.04.16
Zeleninový tatarák

Zeleninový tatarák

Zajímavý a netradiční předkrm.

Stanislava Hrbáčková, Přeštice

Vaříme express /13.06.14
Žampiony s hermelínem

Žampiony s hermelínem

Pečené žampiony plněné mletým masem a hermelínem.

Pavel Štrougal, Ústí nad ...

Vaříme express /05.06.12
Rizoto s masovými koulemi

Rizoto s masovými koulemi

Jarka Hrubá, Děčín

Vaříme express /22.04.18
Placičky z krabích tyčinek

Placičky z krabích tyčinek

Z krabích tyčinek se dá vykouzlit ledacos.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /15.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu