Reklama
Jalapeňos topinky
Fotogalerie:

Jalapeňos topinky

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti
Dělávám je pro manžela, který je přímo zbožňuje.

Ingredience

  • 5 plátků chléb
  • 200 g vepřová krkovice
  • 2 lžíce kečup
  • 1/2 lžičky papričky jalapenos
  • 2 rajčata
  • dle chuti jarní cibulka
  • 2 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smažíme na tuku, dokud se nezatáhne. Poté přidáme jarní cibulku nakrájenou na kousky, pokrájená rajčata, kečup, sůl, pepř, nasekané papričky jalapeňos a nakonec česnek na plátky. Vše společně dusíme asi 20 minut.

  2. Mezitím běžným způsobem připravíme topinky. Směs klademe na osmažený chléb a podáváme. Můžeme zasypat sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborová placka

Bramborová placka

Jednoduchá bašta, která tě zasytí. Lenka Rybarová, Našiměřice
Vaříme express /24.02.10
Salámová pomazánka

Salámová pomazánka

Chlebíčky na svátky nesmějí chybět.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /03.04.16
Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Zkusila jsem uzené s hrachem v trochu jiné podobě. Bylo vynikající, určitě ho ...
Vaříme express /14.09.10
Pikantní kuřecí prsa

Pikantní kuřecí prsa

Tahle marináda patří k našim nejoblíbenějším.

Irena Svitáková, Kolín

Vaříme express /19.06.17
Párková polévka se zelenými fazolkami

Párková polévka se zelenými fazolkami

Pořádně hustá a vydatná polévka je pro mě naprosto dokonalou večeří.
Petr ...
Vaříme express /12.07.12
Krevety ve slanině

Krevety ve slanině

Podávám je s bramborovo-brokolicovým pyré.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /12.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu