Reklama
Jablíčková játra
Fotogalerie:

Jablíčková játra

Hana Doležalová

Třebíč
Výborná variace na téma játra.
Hana Doležalová, Třebíč

Ingredience

  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • 100 g slanina anglická
  • 500 g játra kuřecí
  • 1 jablko
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Slaninu pokrájíme na kostičky, stejně jako oloupanou cibuli a jablko. Na rozškvařené slanině pomalu restujeme cibuli a jablko. Pokud se směs připaluje, podlijeme ji podle potřeby horkou vodou.
  2. Když je jablko poloměkké, přidáme nakrájená kuřecí játra a dále vše restujeme do změknutí. Nakonec přidáme majoránku, pepř a sůl. Promícháme s vařenými brambory nebo je podáváme zvlášť, výborná je také bramborová kaše.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krabí salát na toustu

Krabí salát na toustu

Tenhle salát máme doma moc rádi. Petra Šedivá, Brno
Vaříme express /04.04.12
Frittata s párečky

Frittata s párečky

Ideální pohoštění na letní piknik.

Martina Sudečková, Zlín

Vaříme express /21.09.16
Smažený chléb se zeleninou

Smažený chléb se zeleninou

Stačí, když máš doma chleby a vejce, večeře je hned hotová.

Zdeňka Sedláková, ...

Vaříme express /27.01.14
Slaný štrůdl

Slaný štrůdl

Příprava štrůdlu je jednoduchá a rychlá a přitom výsledek vás určitě překvapí. ...

Vaříme express /22.02.13
Sendvič s kuřetem a karí pomazánkou

Sendvič s kuřetem a karí pomazánkou

Podle receptu Kateřiny Kubíkové

Vaříme express /23.04.18
Plněný smažený salám

Plněný smažený salám

Jíme k němu hranolky a zeleninovou oblohu.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Vaříme express /23.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu