Reklama
Jablíčková játra
Fotogalerie:

Jablíčková játra

Hana Doležalová

Třebíč
Výborná variace na téma játra.
Hana Doležalová, Třebíč

Ingredience

  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • 100 g slanina anglická
  • 500 g játra kuřecí
  • 1 jablko
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Slaninu pokrájíme na kostičky, stejně jako oloupanou cibuli a jablko. Na rozškvařené slanině pomalu restujeme cibuli a jablko. Pokud se směs připaluje, podlijeme ji podle potřeby horkou vodou.
  2. Když je jablko poloměkké, přidáme nakrájená kuřecí játra a dále vše restujeme do změknutí. Nakonec přidáme majoránku, pepř a sůl. Promícháme s vařenými brambory nebo je podáváme zvlášť, výborná je také bramborová kaše.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cukeťáky

Cukeťáky

Máme je ještě raději než bramboráky. Podávej se zeleninou. Dáša Kočí, Žatec
Vaříme express /12.09.15
Voňavé filé na karí a smetaně

Voňavé filé na karí a smetaně

Ryby zbožňujeme ve všech podobách. Přestože se večer vracíme domů z práce poměrně ...
Vaříme express /03.06.13
Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Zkusila jsem uzené s hrachem v trochu jiné podobě. Bylo vynikající, určitě ho ...
Vaříme express /14.09.10
Smaženky v křupavém kabátku

Smaženky v křupavém kabátku

Vyzkoušej jednou něco jiného než řízečky.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /07.07.15
Krůtí maso v zelenině

Krůtí maso v zelenině

U nás jako příloha vedou nudle.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /12.06.15
Karbanátky s brambory

Karbanátky s brambory

Mají výraznější chuť než ty klasické.

Miroslava Vitoslavská, Prosenice

Vaříme express /08.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu