Reklama
Italská rybí vaječina
Fotogalerie:

Italská rybí vaječina

Ctirad Kolaja

Bystřice pod Hostýnem
Můžeš ji podávat kdykoliv, nejen na Vánoce.
Ctirad Kolaja, Bystřice pod Hostýnem

Ingredience

  • 2 lžičky oregáno
  • 2 vejce
  • 2 lžíce olej olivový
  • 2 lžičky koření na ryby
  • 2 lžičky rozmarýn
  • 1 lžička sůl
  • 10 g cibule
  • 1 paprika žlutá
  • trochu sýr strouhaný
  • 110 g sardinky baltické v italské omáčce

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátou pánev nalijeme olej. Na olej dáme sardinky i s italskou omáčkou, ve které byly naložené. Sardinky posypeme kořením na ryby‚ přidáme dvě lžičky oregana‚ rozmarýnu a lžičku soli. Vše lehce promícháme.
  2. Potom přidáme na drobné kostičky pokrájenou cibuli a na tenké proužky nakrájenou papriku. Vzniklou směs restujeme ještě asi 5 minut.
  3. Nakonec do směsi přimícháme vejce. Vejce s rybí směsí mícháme do té doby‚ než pokrm získá tuhou konzistenci.
  4. Hotovou rybí vaječinu podáváme ozdobenou nastrouhaným tvrdým sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí  salát

Kuřecí salát

Výborná večeře, která je hotová za pár minut. Anna Chvojková, Beroun
Vaříme express /10.04.15
Kapustičky smažené v hrašce

Kapustičky smažené v hrašce

Hraška je výživná směs mletého hrachu a bezlepkových obilovin.

Jana ...

Vaříme express /08.08.17
Kuřecí tajemství

Kuřecí tajemství

Lečo, slanina a krustička ze sýra dodá řízkům báječnou chuť.
Ivana Valentová, Praha
...
Vaříme express /20.01.09
Falešné gnocchi se špenátovou omáčkou

Falešné gnocchi se špenátovou omáčkou

Knedlíčky si můžeš udělat do zásoby.
Tereza Rydlová, Městec Králové
Vaříme express /17.05.11
Plněné buřtíky

Plněné buřtíky

Špekáčky nemusejí být jen opečené u ohýnku.
Pavla Kupcová,
Statenice
Vaříme express /16.01.11
Salát z červeného zelí na bagetě

Salát z červeného zelí na bagetě

Takto připravené pohoštění se hodí k vínu i k pivu, každá návštěva ...

Vaříme express /18.02.16
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama