Netradiční letní předkrm.
Hana Bílá, České Budějovice
Ingredience
- Ingredience
- 3 velké hrušky
- 150 g niva
- 70 g bílý jogurt
- 1/2 ks zelená paprika
- trocha citronové šťávy
- sůl a pepř dle chuti
- 1 lžíce nasekaná petrželka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Hrušky omyjeme a seřízneme jim vršky. Lžičkou vydlabeme vnitřky a dužinu nakrájíme na kostičky. Nivu rozmačkáme vidličkou a umícháme s jogurtem‚ paprikou nakrájenou na kostičky‚ citronovou šťávou a nasekanou petrželkou. Osolíme‚ opepříme a přidáme nakrájenou dužninu z hrušek.
-
Krémem naplníme hrušky a nasadíme seříznuté vršky.Hrušky by měly být středně měkké‚ půjdou dobře vydlabat.