Reklama
Hrášková kaše
Fotogalerie:

Hrášková kaše

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chutná ti hrášek? Tohle si tedy oblíbíš.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 lžička řepkového olej
  • 100 g klobása
  • 1 konzerva hrášek sterilizovaný
  • 1 pórek
  • 1 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nadrobno nakrájíme a na řepkovém oleji ji osmahneme.
  2. Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu nebo párek či maso a ještě znovu vše osmahneme.
  3. Nakonec přisypeme hrášek a dobře prohřejeme.
  4. Servírujeme na mělkém talíři, na kterém kaši posypeme nakrájeným pórkem a plátky rajčete.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Stromečky  s pestem

Stromečky s pestem

Hodí se ke sklence vína nebo sektu, zbylý chléb používám na strouhanku. Jana ...
Vaříme express /29.12.14
Grilované krůtí kousky ve slanině

Grilované krůtí kousky ve slanině

Gril u nás během léta skoro nevychladne.

Věra Cipriánová, Děčín

Vaříme express /08.08.16
Datlové balíčky

Datlové balíčky

Můžeš je podávat i bez přílohy jako jednohubky.

Silvie Laskavá, Příbram

Vaříme express /13.02.15
Jednohubky s kaviárem

Jednohubky s kaviárem

Hodí se zejména pro slavnostnější příležitost.

Jana Pištorová, Znojmo

Vaříme express /28.12.15
Polévka z mletého masa

Polévka z mletého masa

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /01.03.18
Salát s meruňkami a ořechy

Salát s meruňkami a ořechy

Bude jemnější, když celer nastrouháš.

Katka Remešová, Ústí nad Labem

Vaříme express /27.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu