Reklama
Reklama
Hovězí bifteky
Fotogalerie:

Hovězí bifteky

Jaromíra Tichá

Olomouc

Chutnají nám s opečenými brambory.

Jaromíra Tichá, Olomouc

Ingredience

  • 300-400 g mleté hovězí maso
  • 5-8 lžic voda
  • 2 vejce
  • trocha soli a pepře
  • trocha strouhanky
  • hladká mouka na obalení
  • sádlo na smažení
  • trocha sladké papriky
  • 1 lžíce máslo
  • 1/2 kostky masox

Doba přípravy

Počet porcí

2-4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. K mletému hovězímu masu přidáme vodu a necháme asi 10 minut odpočinout. Potom přidáme vejce, sůl, pepř a trochu strouhanky. Směs promícháme. Lžící odebíráme hroudičky, které obalíme  v hladké mouce a pak je opečeme na sádle.

  2. Potom do výpeku přidáme papriku, máslo a kousek masoxu a bochánky i s výpekem dáme do trouby na 20 minut dopéct.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaný plněný hermelín s oreganem

Grilovaný plněný hermelín s oreganem

Speciality z grilu si dopřávám i v zimě. Daniel Svátek, Pardubice
Vaříme express /25.03.16
Hermelín z trouby

Hermelín z trouby

Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu.
Šárka Osmánková, Tísek
Vaříme express /04.08.11
Bílá polévka

Bílá polévka

Vaříme ji často, všem chutná.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /12.04.17
Had se žampiony

Had se žampiony

Řeči zvířat po něm sice neporozumíš, ale stejně  je super.

Lucie ...

Vaříme express /11.06.16
Kuřecí plátek s nivou

Kuřecí plátek s nivou

Brambory můžeme upéct v míse s masem.

Hedvika Doležalová, Olomouc

Vaříme express /01.07.17
Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Tahle paráda musí nadchnout každého.

       Olga Zárubová, ...

Vaříme express /28.06.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama