Reklama
Hovězí bifteky
Fotogalerie:

Hovězí bifteky

Jaromíra Tichá

Olomouc

Chutnají nám s opečenými brambory.

Jaromíra Tichá, Olomouc

Ingredience

  • 300-400 g mleté hovězí maso
  • 5-8 lžic voda
  • 2 vejce
  • trocha soli a pepře
  • trocha strouhanky
  • hladká mouka na obalení
  • sádlo na smažení
  • trocha sladké papriky
  • 1 lžíce máslo
  • 1/2 kostky masox

Doba přípravy

Počet porcí

2-4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. K mletému hovězímu masu přidáme vodu a necháme asi 10 minut odpočinout. Potom přidáme vejce, sůl, pepř a trochu strouhanky. Směs promícháme. Lžící odebíráme hroudičky, které obalíme  v hladké mouce a pak je opečeme na sádle.

  2. Potom do výpeku přidáme papriku, máslo a kousek masoxu a bochánky i s výpekem dáme do trouby na 20 minut dopéct.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Moc ráda občas připravím mamince a tatínkovi nějakou dobrotu. Mám radost, když mě za ...
Vaříme express /11.10.11
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné ...

Vaříme express /23.11.16
Banánové bagetky

Banánové bagetky

Pavla Vaníčková, Vysoké nad Jizerou

Vaříme express /21.08.18
Zeleninová polévka s houbami

Zeleninová polévka s houbami

V polévce mám nejraději pravé hřiby.

Irena Bílková, Pelhřimov

Vaříme express /10.04.13
Papriky s mletým masem

Papriky s mletým masem

Trochu jiné než ty klasické s rýží.

Kateřina Tichá, Rokycany

Vaříme express /04.02.14
Zapečený lilek s hermelínem

Zapečený lilek s hermelínem

Podáváme na lůžku z rukoly.

Petra Geletičová, Smidary

Vaříme express /27.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu