Reklama
Housková hnízdečka
Fotogalerie:

Housková hnízdečka

Lída Guková

Pacov

Rychlá a velice dobrá svačinka.

Lída Guková, Pacov

Ingredience

  • Ingredience
  • 250–300 g kuřecí párky
  • 4 toastová houska
  • 200 g strouhaný eidam
  • podle potřeby kečup
  • 4 lžičky majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí párky nakrájíme na jemné kostičky. Z toastových housek vykrojíme vnitřky, a tak získáme hnízdečka. Vnitřek každého hnízdečka vymažeme kečupem a naplníme nakrájenými párky, na ně dáme jednu čajovou lžičku majonézy a posypeme sýrem.

  2. Takto naplněné housky dáme do mikrovlnné trouby a ohříváme je tak dlouho, dokud se sýr nerozpustí. Hotová hnízdečka ještě zakapeme kečupem, můžeme je také ozdobit lístky čerstvých bylinek.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s lilkem

Těstoviny s lilkem

Lilky a cukety s oblibou používám, skvěle ladí s chutí česneku a různých bylinek....
Vaříme express /22.04.17
Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Vynikající svačinka nebo večeře. Slanina je voňavá a kupodivu chutná ...
Vaříme express /19.01.11
Mozzarellové špízky se slaninou

Mozzarellové špízky se slaninou

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /22.05.12
Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Rajčata s cukrem mírně zkaramelizují a spolu s česnekem a cibulí vytvoří zajímavou ...

Vaříme express /11.05.12
Polévka s pohankou

Polévka s pohankou

Zdravá a chutná polévka. Pohanka nám polévku přirozeně zahustí.

Dana Urbánová, ...

Vaříme express /31.03.12
Jednoduchá cibulačka

Jednoduchá cibulačka

Tato polévka je hotová během chvilky.
Lenka Danišová, Jirkov
Vaříme express /15.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu