Reklama
Reklama
Housková hnízdečka
Fotogalerie:

Housková hnízdečka

Lída Guková

Pacov

Rychlá a velice dobrá svačinka.

Lída Guková, Pacov

Ingredience

  • Ingredience
  • 250–300 g kuřecí párky
  • 4 toastová houska
  • 200 g strouhaný eidam
  • podle potřeby kečup
  • 4 lžičky majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí párky nakrájíme na jemné kostičky. Z toastových housek vykrojíme vnitřky, a tak získáme hnízdečka. Vnitřek každého hnízdečka vymažeme kečupem a naplníme nakrájenými párky, na ně dáme jednu čajovou lžičku majonézy a posypeme sýrem.

  2. Takto naplněné housky dáme do mikrovlnné trouby a ohříváme je tak dlouho, dokud se sýr nerozpustí. Hotová hnízdečka ještě zakapeme kečupem, můžeme je také ozdobit lístky čerstvých bylinek.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné salátové listy

Plněné salátové listy

Jednoduchá a sytá večeře. Helena Douchová, Jihlava
Vaříme express /14.08.15
Bramborová kaše s povidly

Bramborová kaše s povidly

Vzpomínka na staré dobré časy.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /03.03.16
Tuňákový salát

Tuňákový salát

Surovin je sice hodně, ale studená lahůdka je na stole hned.
Kateřina Gecová, Praha
Vaříme express /22.01.09
Sýrová roláda plněná pěnou  a ovocem

Sýrová roláda plněná pěnou a ovocem

Můžeš použít brusinky, meruňky nebo švestky.

Anna Sladká, Havířov

Vaříme express /21.11.16
Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Žampiony se zeleninou a mozzarellou

Výborné pohoštění pro teplé dny. 

Lenka Červenáčková, Cheb


Vaříme express /19.10.15
Tuňáková svačinka s okurkami

Tuňáková svačinka s okurkami

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou.

Pavlína Kotrbová, Jihlava


Vaříme express /15.10.15
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama