Reklama
Houbové toasty
Fotogalerie:

Houbové toasty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Večeře během chvilky

Ingredience

  • podle chuti toastový chléb nebo pečivo
  • 30 g másla
  • 1 svazek mladé cibulky
  • 300 g hříbků nebo jiných jedlých hub
  • trocha soli a pepře
  • špetka mletého kmínu
  • 200 g šunky (plátky)
  • 100 g strouhaného eidamu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Toastový chléb nebo jiné pečivo nakrájíme na plátky. Na kousku másla zpěníme nadrobno nakrájenou bílou část naťové cibulky. Přidáme očištěné a pokrájené houby, špetku soli, pepř a kmín a zvolna dusíme doměkka.

  2. Pokud houby nepustí vodu, trochu je podlijeme. Na mírném plameni je dusíme doměkka. Pak je podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Houby odstavíme, vmícháme na nudličky nakrájenou šunku a nasekanou zelenou část cibulek. Směs rozdělíme na pečivo, posypeme sýrem, vložíme do předehřáté trouby a zapékáme, až se sýr roztaví.

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové papriky

Sýrové papriky

Jde to i bez masa Karolína Němečková, Praha
Vaříme express /02.07.18
Kreolská rýže

Kreolská rýže

Vařená rýže se zeleninou a fazolemi je vhodná i pro vegetariány a vegany.
Vaříme express /08.05.17
Toast pro miláčka

Toast pro miláčka

Jak se říká, láska prochází žaludkem. Já si ovšem myslím, že to neznamená pustit se...
Vaříme express /13.02.13
Kuskus s fazolemi

Kuskus s fazolemi

Ochutnala jsem ho u nás v čajovně.

Jana Mikulová, Praha

Vaříme express /13.10.15
Houbový koláč

Houbový koláč

Stačí trocha hub, a večeře je na světě!

Zuzana Večerková, Jihlava

Vaříme express /05.11.13
Polévka z čínského zelí a slaniny

Polévka z čínského zelí a slaniny

Je trochu štiplavější než klasická zelňačka.

Monika Šrámková, Písek

Vaříme express /27.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu