Reklama
Reklama
Houbové toasty
Fotogalerie:

Houbové toasty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Večeře během chvilky

Ingredience

  • podle chuti toastový chléb nebo pečivo
  • 30 g másla
  • 1 svazek mladé cibulky
  • 300 g hříbků nebo jiných jedlých hub
  • trocha soli a pepře
  • špetka mletého kmínu
  • 200 g šunky (plátky)
  • 100 g strouhaného eidamu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Toastový chléb nebo jiné pečivo nakrájíme na plátky. Na kousku másla zpěníme nadrobno nakrájenou bílou část naťové cibulky. Přidáme očištěné a pokrájené houby, špetku soli, pepř a kmín a zvolna dusíme doměkka.

  2. Pokud houby nepustí vodu, trochu je podlijeme. Na mírném plameni je dusíme doměkka. Pak je podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Houby odstavíme, vmícháme na nudličky nakrájenou šunku a nasekanou zelenou část cibulek. Směs rozdělíme na pečivo, posypeme sýrem, vložíme do předehřáté trouby a zapékáme, až se sýr roztaví.

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Makové knedlíky

Makové knedlíky

Sladká dobrota z bramborového těsta. Olga Burešová, Byšice
Vaříme express /12.01.09
Zapečené hranolky

Zapečené hranolky

Už je umějí přátelé. Zkus a budou i tvé oblíbené.
Olga Kratochvílová, Pardubice
...
Vaříme express /24.05.11
Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Jitka Králová, Praha

Vaříme express /03.06.18
Kuřecí plátky na olivách

Kuřecí plátky na olivách

Olivy jsou dost výrazné a často nechutnají dětem. Pro ně zvol raději variantu se ...

Vaříme express /22.09.17
Sendvič s kuřetem a karí pomazánkou

Sendvič s kuřetem a karí pomazánkou

Podle receptu Kateřiny Kubíkové

Vaříme express /23.04.18
Červená čočka na smetaně

Červená čočka na smetaně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /25.02.19
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama