Reklama
Houbové těstoviny se žampiono-nivovou omáčkou
Fotogalerie:

Houbové těstoviny se žampiono-nivovou omáčkou

Marcela Zmatlíková
Marcela Zmatlíková
Stará Paka

Lehká letní večeře.

Marcela Zmatlíková, Stará Paka

Ingredience

  • 1 balení houbové těstoviny
  • 250 g čerstvé žampiony
  • 250ml smetana ke šlehání
  • 1 cibule
  • 150 g niva
  • olej
  • sůl,pepř dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těstoviny uvaříme dle návodu. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme žampiony. Chvíli podusíme, zalijeme smetanou a necháme probublat.
  2. Přisypeme nastrouhanou nivu a necháme rozpustit. Dosolíme a dopepříme podle chuti a podáváme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Lehká a osvěžující vegetariánská večeře. Jitka Vondrová, Benešov
Vaříme express /14.02.11
Fleky se šunkou a mozzarellou

Fleky se šunkou a mozzarellou

Fleky zapečené se šunkou, hráškem, eidamem a mozzarellou.
Vaříme express /18.06.17
Kuřecí vývar s bylinkovými noky

Kuřecí vývar s bylinkovými noky

Stojí za vyzkoušení.
Helena Wiederlechnerová, Praha
Vaříme express /29.03.10
Olomoucké jednohubky

Olomoucké jednohubky

Jan Radní, Praha

Vaříme express /20.02.18
Míchaný salát se smetanou

Míchaný salát se smetanou

Tento osvěžující salát se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu, přijde ...
Vaříme express /15.12.10
Paprikové strapačky

Paprikové strapačky

Výborná specialita z Moravy.

Radana Spilková, Karlovy Vary

Vaříme express /12.04.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu