Reklama
Houbové karbanátky
Fotogalerie:

Houbové karbanátky

Ladislav Vesecký

Zlaté Hory

S bramborovou kaší nemají chybu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Ingredience

  • 1 cibule
  • olej podle potřeby
  • 400 g hřiby
  • 400 g mleté maso
  • 2 vejce
  • 2 housky
  • mléko podle potřeby
  • trocha soli a pepře
  • trocha majoránky
  • trocha petrželky
  • 70 g tvrdý sýr
  • na obalení hladká mouka, vejce a strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku osmažíme na oleji dozlatova. Hřiby pokrájíme nadrobno a dáme je do mísy. Přidáme maso, vejce, housky namočené v mléce, sůl, pepř, majoránku a petrželku. Přisypeme nastrouhaný sýr a osmaženou cibulku.

  2. Vše promícháme a tvarujeme bochánky, které obalíme v těstíčku z mouky a vejce a pak ve strouhance. Osmažíme na oleji.

Pošli recept! - Speciál - Chalupářské recepty (17.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínské nudličky s kuřecím masem

Čínské nudličky s kuřecím masem

Za chviličku připravená lehká večeře na čínský způsob je u nás doma ...
Vaříme express /30.09.16
Vaječná pomazánka

Vaječná pomazánka

Chutná zejména s celozrnným pečivem.

Jitka Malá, Slavonice

Vaříme express /03.12.12
Tortilla s panenkou

Tortilla s panenkou

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /25.06.19
Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Jednoduchá svačina pro děti i dospělé.

Lucie Bazalová, Vyškov

Vaříme express /12.09.12
Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

Rybí kousky ve sladkokyselé omáčce

K tomuto jídlu podávej obyčejný bílý jogurt. Velmi se k němu hodí. 
Klára ...
Vaříme express /28.12.10
Sardelková pomazánka

Sardelková pomazánka

Ozdob každou jednohubku ještě třemi stonky pažitky a získáš slavnostní kanapky.
...
Vaříme express /11.04.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu