Reklama
Reklama
Hermelínový salát
Fotogalerie:

Hermelínový salát

Lenka Zdráhalová

Slavkov pod Hostýnem
Je jednoduchý a vypadá jako od profesionála.
Lenka Zdráhalová, Slavkov pod Hostýnem

Ingredience

  • 1 hermelín
  • 1 menší cibule
  • 100 g salám šunkový
  • 2 okurka kyselá
  • 1 paprika červená
  • 3 lžíce jogurt bílý
  • 3 lžíce majonéza
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl a pepř podle chuti
  • 3 kapky maggi

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelín‚ cibulku‚ šunkový salám a obě okurky nakrájíme na kostičky‚ červenou papriku na nudličky.
  2. Přidáme tři lžíce jogurtu a majolky, lžíci hořčice‚ osolíme, opepříme a zakápneme kořením Maggi. Promícháme.
  3. Podáváme v miskách nejlépe dobře vychlazené a s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí  muffiny

Kuřecí muffiny

Toto roztomilé plněné pečivo je vítaným zpestřením každého slavnostního stolu. ...
Vaříme express /17.02.15
Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Vydatná svačinka plná vitaminů.


Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /07.04.17
Křupavé šneky

Křupavé šneky

Na oslavu to nejlepší občerstvení! Zachutnají každému.

Eliška Kajetánová, ...

Vaříme express /15.03.15
Žampionová omáčka s penne

Žampionová omáčka s penne

K těstovinám ji mám nejraději.
Lenka Zelinková, Roztoky u Prahy
Vaříme express /23.08.13
Červené bramboro zeláky

Červené bramboro zeláky

Marcela Sládková, Kostelec nad Orlicí

Vaříme express /25.01.19
Klobásky na elektrickém grilu

Klobásky na elektrickém grilu

Marináda je opravdu hodně vylepší!

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /22.05.15
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama