Reklama
Hermelínové jednohubky
Fotogalerie:

Hermelínové jednohubky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdobíme je podle vlastní chuti zeleninou.

Radka Vaníčková, Hodonín

Ingredience

  • 2 hermelíny
  • 2 lžíce majonézy
  • trocha soli
  • trocha pepře
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 chilli paprička
  • 100 g vlašských ořechů

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelíny uprostřed podélně rozřízneme a lžící vydlabeme měkký vnitřek. Vydlabané slupky uschováme.

  2. Náplň vidličkou promícháme, přidáme majonézu, sůl, pepř, mletou papriku, najemno nasekanou chilli papričku a nasekané vlašské ořechy.

  3. Směs vrátíme zpět do vydlabaného sýra a přiklopíme druhou částí, zabalíme do alobalu a prkénkem zatížíme. Necháme v lednici přes noc odležet. Studené hermelíny nakrájíme na
    menší kousky a podáváme na opečených toastech.


Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémová mňamka

Krémová mňamka

Dělám ji i tříletému synovi.

Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /11.02.17
Grilovaná makrela

Grilovaná makrela

Přípravy ryb se vůbec nemusíš bát, je to opravdu snadné. 

Josef Antala, ...

Vaříme express /19.02.16
Kuskus se sušenými rajčaty

Kuskus se sušenými rajčaty

Sušená rajčata dodají jídlu pikantní chuť.

Lucie Valinová, Ústí nad Labem

Vaříme express /21.03.16
Bramborovo-celerové placky

Bramborovo-celerové placky

Výborné jsou potřené taveným sýrem.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /20.06.14
Domácí malinová limonáda

Domácí malinová limonáda

Podle receptu

Miroslavy Čiržové z Opavy

Vaříme express /31.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu