Reklama
Hermelín z trouby
Fotogalerie:

Hermelín z trouby

Šárka Osmánková

Tísek
Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu.
Šárka Osmánková, Tísek

Ingredience

  • 1 hermelín
  • 1/2 cibule
  • 2 lžíce olej
  • dle chuti koření

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Olej smícháme s oblíbeným kořením. Na čtverec alobalu položíme pár koleček cibule. Hermelín potřeme z jedné strany kořeněným olejem a položíme na alobal. Potřeme také horní část a boky hermelínu. Přidáme kolečka cibulky a zabalíme jako bonbonek.
  2. Položíme na rošt do trouby nebo  na gril. V předehřáté troubě zapečeme 20 minut, na grilu 10 minut z každé strany. Podáváme s bramborem nebo s hranolky.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smažený celer a cuketa v hrašce

Smažený celer a cuketa v hrašce

Zdravý a velice jednoduchý recept. Radka Rajtmajerová, Sušice
Vaříme express /19.09.14
Zapečené těstoviny s jarními bylinkami

Zapečené těstoviny s jarními bylinkami

Jaro nabízí nové zajímavé ingredience.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /12.03.17
Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Šafrán je drahý, ale dává se ho jen špetka.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /24.04.16
Česnečka pro silné povahy

Česnečka pro silné povahy

Proč pro silné povahy, asi nemusím napovídat.

Petra Temiaková, Praha

Vaříme express /15.06.14
Párková polévka se zelenými fazolkami

Párková polévka se zelenými fazolkami

Pořádně hustá a vydatná polévka je pro mě naprosto dokonalou večeří.
Petr ...
Vaříme express /12.07.12
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu