Reklama
Reklama
Hermelín v županu
Fotogalerie:

Hermelín v županu

Michaela Kašparová

Výtečná a jednoduchá večeře, která ti zachutná.
Michaela Kašparová,
Kralupy n. Vltavou

Ingredience

  • kečup
  • 20 plátků šunka
  • 5 hermelín
  • 2 balení těsto listové
  • 1 vejce
  • semínka sezamová

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Vyválíme na pomoučeném válu listové těsto. Po­kla­­­deme na něj šunku‚ po­třeme kečupem. Hermelín nebo jiný sýr rozkrojíme na půlku a položíme na těsto a navrch dáme opět kečup a šunku.
  2. Druhou část těsta rozválíme, položíme přes náplň a po­řádně přitlačíme!!!
  3. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovým nebo lněným semínkem (mů­žeme dát také sůl a kmín).
    Pe­čeme v horké troubě asi 15 minut dozlatova. Rozkrojíme na díly.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatový dip

Rajčatový dip

Vyzkoušej! Martin Blažek, Most
Vaříme express /03.02.14
Zapečené těstoviny s jarními bylinkami

Zapečené těstoviny s jarními bylinkami

Jaro nabízí nové zajímavé ingredience.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /12.03.17
Rychlé koláčky s červenou cibulí

Rychlé koláčky s červenou cibulí

Upečeno podle receptu

Jany Vejvodové z Příbrami

Vaříme express /11.01.18
Vepřová panenka plněná restovanými játry

Vepřová panenka plněná restovanými játry

Masitá dobrota

Alžběta Chodecká, Brno

Vaříme express /30.03.18
Borůvkový koktejl

Borůvkový koktejl

Pavla Svobodová, Opava

Vaříme express /03.07.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama