Reklama
Hamburgery
Fotogalerie:

Hamburgery

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle vlastní chuti přidej jakoukoliv zeleninu.

Lucie Vaněčková, Lodhéřov

Ingredience

  • 4 mražené hamburgery
  • 4 sezamové žemle
  • trocha tatarské omáčky
  • podle chuti kečup
  • 4 listy ledového salátu
  • 4 cherry rajčátka
  • 1 okurka
  • 1 pórek
  • 8 plátků sýra

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Hamburgery osmažíme z oboustran na trošce oleje. Mezitím rozřízneme žemle a pomažeme je tatarkou a kečupem. Na každou dáme salát, pokrájené rajčátko, 2–3 plátky okurky, kousek pórku a plátek sýra. 

  2. Osmažené hamburgery položíme opatrně na sýr a položíme na ně druhý plátek sýra. Přiklopíme vrškem rozříznuté housky a dáme na půl minuty do mikrovlnky.

Tip redakce

Na domácí hamburgery potřebuješ 400 g mletého hovězího, do kterého vmícháš orestovanou cibuli, utřený česnek, vejce, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Promíchej, dej do lednice odpočinout a pak osmaž.

Pošli recept! 10/2015 (3.9.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječná pomazánka se žervé

Vaječná pomazánka se žervé

Zvládnou ji připravit i trochu starší děti. Pavla Zubatá, Vnorovy
Vaříme express /04.02.17
Rajská polévka

Rajská polévka

Můžeš přidat i 1–2 čerstvá rajčata.

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /20.03.14
Dýňová polévka s gorgonzolou

Dýňová polévka s gorgonzolou

Pozor, sýr je dost slaný

Podle receptu Marka Peterky z Chebu

Vaříme express /09.10.18
Smažené žampiony

Smažené žampiony

Když nemám lesní houby, jsou také dobré.

Jindřich Ostrý, Jablonec

Vaříme express /13.10.13
Smetanová pórková polévka s lososem

Smetanová pórková polévka s lososem

Barevná, zvláštní, sváteční.

Klára Přibíková, Přerov

Vaříme express /05.05.13
Veselý medvídek

Veselý medvídek

Obyčejný oběd se promění na velkou událost.

Jana Novotná, Slavonice

Vaříme express /15.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu