Reklama
Hamburgery
Fotogalerie:

Hamburgery

Pavel Dvořák

Karviná
Mám je moc rád, dělám si je pravidelně.
Pavel Dvořák, Karviná

Ingredience

  • 400 g maso mleté
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 2 feferonka
  • 3 lžíce hořčice
  • 4 plátky sýr plátkový
  • 4 žemle sezamová
  • strouhanka dle potřeby
  • 2 stroužky česnek
  • 1 malá konzerva rajčata loupaná konzervovaná
  • špetka majoránka
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme maso, vejce a nasekanou cibuli, promícháme. Dle chuti přidáme pepř, česnek, sůl a majoránku. Podle potřeby zahustíme strouhankou.
  2. Navlhčenýma rukama tvarujeme placky, které opekáme na grilu či na pánvi.
  3. V hrnci rozehřejeme nasekaná rajčata, vmícháme česnek a sekané chilli papričky. Vaříme, dokud se voda neodpaří. Žemle rozřízneme, potřeme hořčicí, přidáme sýr, masové placky a nakonec rajčatovou směs.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jednoduchá krabí směs

Jednoduchá krabí směs

Velice rychlá a lehká večeře. Veronika Marková, Český Těšín
Vaříme express /03.11.12
Dědovy zelníky

Dědovy zelníky

Nezapomeň zapíjet vychlazeným pivem.

Bohdana Slavíčková, Mělník

Vaříme express /29.08.17
Tvarohové poháry

Tvarohové poháry

Nepečený zákusek je velmi snadný na přípravu.

Diana Vlasáková, Příbram

Vaříme express /27.05.17
Mleté maso se zeleninou

Mleté maso se zeleninou

Zvolíme směs vepřového masa s hovězím.

Petra Kuntová, Zlín

Vaříme express /13.11.17
Zlaté sýrové sušenky

Zlaté sýrové sušenky

Miroslava Kučerová, Cvrčovice

Vaříme express /02.03.19
Arašídová pizza

Arašídová pizza

Chutná jako z pizzerie.

Marie Šulová, Měřín

Vaříme express /26.11.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu