Reklama
Hamburger s česnekovým máslem
Fotogalerie:

Hamburger s česnekovým máslem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Uvařeno podle receptu

Evy Stehlíkové z Brna

Ingredience

  • 600 g hovězího masa
  • 1 vejce
  • sůl a nahrubo mletý pepř
  • 2 lžíce worcesterské omáčky
  • 1/2 svazku čerstvého libečku
  • troška čerstvého tymiánu
  • na potření olivový olej
  • ČESNKOVÉ MÁSLO:
  • 120 g másla
  • 3–4 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso umeleme, přidáme vejce, trošku soli, mletý pepř, worcesterskou omáčku, najemno nasekané čerstvé bylinky a vše rukama dobře propracujeme. Masovou směs necháme chvíli odpočinout.

  2. Mezitím si připravíme česnekové máslo.

  3. Povolené máslo prošleháme s prolisovaným česnekem a solí.

  4. Pak ze směsi tvoříme vlhkýma rukama placičky, které potřeme z obou stran olivovým olejem a zprudka grilujeme.

  5. Hned po ogrilování burgery potřeme připraveným česnekovým máslem a můžeme podávat.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bleskové domácí sušenky

Bleskové domácí sušenky

Eliška Moravcová, Dobříš
Vaříme express /21.06.19
Losos s jogurtovým dipem

Losos s jogurtovým dipem

Lehká pochoutka.

Jitka Konečná, Frýdek-Místek

Vaříme express /13.08.16
Piňakoláda

Piňakoláda

Sklenici můžeš pro lepší efekt dozdobit plátkem ananasu.
Kristýna Zavaďáková, Praha ...
Vaříme express /07.10.11
Tuňákový salát

Tuňákový salát

Skvělá a zdravá pochoutka, jejíž příprava nezabere moc času.
Vaříme express /16.02.12
Losos plněný špenátem

Losos plněný špenátem

Olga Matušková, Praha

Vaříme express /29.10.19
Polévka z ovesných vloček

Polévka z ovesných vloček

Vyzkoušela jsem ji teprve nedávno. Je chutná‚ zdravá a nenáročná na přípravu.
...
Vaříme express /09.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu