Reklama
Grilovaný hamburger
Fotogalerie:

Grilovaný hamburger

Šárka Adámková

Praha
Bude ti chutnat určitě víc než ten od „meka“.
Šárka Adámková, Praha

Ingredience

  • 500 g maso hovězí mleté
  • 200 g maso vepřové mleté
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžičky sůl
  • trocha pepř
  • dle potřeby kečup
  • dle potřeby hořčice
  • 8 plátků čedar
  • 1 okurka
  • 8 houska

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme, přidáme worcester, sůl a pepř. Navlhčenýma rukama tvarujeme hamburgery a pokládáme na gril. Grilujeme asi 15–17 minut.
  2. Před koncem dáme na každý hamburger plátek sýra. Hotový hamburger vložíme mezi dvě poloviny housky potřené kečupem a hořčicí. Dozdobíme okurkou nebo jinou zeleninou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fofr pizza se špenátem

Fofr pizza se špenátem

Veronika Ulrychová, Neratovice
Vaříme express /03.08.18
Křepelčí omelety s cibulkou a paprikou

Křepelčí omelety s cibulkou a paprikou

Před Velikonocemi se křepelčí vejce často objevují.

Alena Liborová, Jihlava

Vaříme express /29.03.15
Kuřecí sendviče

Kuřecí sendviče

Přítel často jezdí na pracovní cesty. Dřív mu maminka smažila řízky, teď si ...

Vaříme express /05.09.17
Vaječná pomazánka z cottage

Vaječná pomazánka z cottage

Je mnohem lepší než klasická pomazánka z majonézy.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /26.07.13
Salát s domácí majonézou

Salát s domácí majonézou

Domácí je mnohem lepší než kupovaná.

Dagmar Peřinová, Nížkov


Vaříme express /16.10.15
Smetanová zelňačka

Smetanová zelňačka

Rychlá a chutná zelňačka.

Martina Taušová, Hodonice

Vaříme express /06.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu