Reklama
Reklama
Grilovaný hamburger
Fotogalerie:

Grilovaný hamburger

Šárka Adámková

Praha
Bude ti chutnat určitě víc než ten od „meka“.
Šárka Adámková, Praha

Ingredience

  • 500 g maso hovězí mleté
  • 200 g maso vepřové mleté
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžičky sůl
  • trocha pepř
  • dle potřeby kečup
  • dle potřeby hořčice
  • 8 plátků čedar
  • 1 okurka
  • 8 houska

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme, přidáme worcester, sůl a pepř. Navlhčenýma rukama tvarujeme hamburgery a pokládáme na gril. Grilujeme asi 15–17 minut.
  2. Před koncem dáme na každý hamburger plátek sýra. Hotový hamburger vložíme mezi dvě poloviny housky potřené kečupem a hořčicí. Dozdobíme okurkou nebo jinou zeleninou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s krabími tyčinkami

Špagety s krabími tyčinkami

Jednoduchá příprava, ale skvělý výsledek. Milca Václavíková, Velešín
Vaříme express /22.06.14
Pikantní utopenci

Pikantní utopenci

Po naložení necháme týden stát v lednici.

Martin Prokůpek, Lovosice

Vaříme express /21.11.15
Křehké tyčinky z nivy

Křehké tyčinky z nivy

Křupavá pochoutka k pivu a vínu.

Lenka Zábranská, Hradec Králové

Vaříme express /21.01.17
Sedlákova snídaně

Sedlákova snídaně

Vydatné jídlo pro pořádné chlapy.

Petra Kupková, Ostrava

Vaříme express /11.12.12
Špekáčky v kabátku

Špekáčky v kabátku

Dělají se nejen na grilu, ale i v troubě.
Václav Vomáčka, Městec Králové...
Vaříme express /15.12.08
Panenka na víně

Panenka na víně

Víno by mělo být suché, třeba Rýnský ryzlink.

Renata Čápová, Brno

Vaříme express /25.11.16
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama