Reklama
Grilovaná zeleninka
Fotogalerie:

Grilovaná zeleninka

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno
Můžeme ji použít jako přílohu nebo i jako hlavní chod.

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 6 brambory
  • 1 kapie
  • 50 g slanina anglická
  • 2 mrkve
  • 1/2 lžičky koření na grilovanou zeleninu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Všechnu zeleninu, brambory a slaninu nakrájíme na kostičky, dáme  do remosky, posypeme kořením na grilovanou zeleninu a zapékáme asi na 25 minut.
  2. Zelenina je skvělá jako příloha ke grilovaným masům nebo i samotná.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pizza čtverečky

Pizza čtverečky

Posílám recept na rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu. Ještě nikdy ...
Vaříme express /14.03.15
Krkovička s houbami

Krkovička s houbami

Nina Bláhová, Znojmo

Vaříme express /03.03.19
Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu

Evy Stehlíkové z Brna

Vaříme express /21.06.18
Dušená cuketa s romadurem

Dušená cuketa s romadurem

Velice výrazná chuť sýra díky cuketě ještě vynikne.
Miroslava Brabcová, Praha
Vaříme express /13.10.11
Celerová omáčka

Celerová omáčka

Hodí se k hovězímu nebo plátku sekané.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /01.03.16
Tagliatelle s piniovými oříšky

Tagliatelle s piniovými oříšky

Oříšky dodají skvělou specifickou chuť.

Lenka Šedová, Praha

Vaříme express /03.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu