Reklama
Grilovaná klobása s kečupovým dipem
Fotogalerie:

Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Jaroslav Chudoš

Šumperk
Nedávno jsem u nás v obchodě objevil tuto chutnou ostrou klobásu. Protože mám rád, když má jídlo říz, velmi jsem si ji oblíbil. S křenem je super!
Jaroslav Chudoš, Šumperk

Ingredience

  • 4 balení klobása ďábelská
  • olej na potření
  • 1 cibule červená
  • 150 ml kečup ostrý
  • pepř barevný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Ďábelské klobásy potřeme ze všech stran olejem, nenařezáváme ani nepropichujeme, aby z nich nevytekl zbytečně tuk (štáva), a grilujeme ze všech stran.
  2. Pikantní kečup smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a dochutíme ještě čerstvě namletým pepřem.
  3. Grilované klobásy konzumujeme s připraveným kečupovým dipem.
     
    TIP: Při nákupu uzenin zatavených v plastu dáváme pozor na datum spotřeby, ale i na to, aby obal byl neporušený. Pokud se nám uzeniny na první pohled jakkoli ‚‚nezdají‘‘, raději je vyhodíme.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelín s ořechovým pestem

Hermelín s ořechovým pestem

Tyto hermelíny jsou výborné i v létě na grilu. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Vaříme express /03.05.12
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Podle receptu

Jany Stoklasové z Prahy

Vaříme express /12.03.18
Mleté maso na špejli

Mleté maso na špejli

Zbyněk Páral, Klatovy

Vaříme express /08.06.18
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Zdravá a lehká pomazánka.

Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně

Vaříme express /01.07.13
Rychlovka z pánve

Rychlovka z pánve

Když ti zbude knedlík, zkus můj recept.

Barbora Vávrová, Břestek

Vaříme express /29.01.15
Smažené sýrové roládky

Smažené sýrové roládky

Někdy ženě od oběda zbudou palačinky. Rád si je připravím je další den obměněné ...
Vaříme express /23.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu