Reklama
Grilovaná klobása s kečupovým dipem
Fotogalerie:

Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Jaroslav Chudoš

Šumperk
Nedávno jsem u nás v obchodě objevil tuto chutnou ostrou klobásu. Protože mám rád, když má jídlo říz, velmi jsem si ji oblíbil. S křenem je super!
Jaroslav Chudoš, Šumperk

Ingredience

  • 4 balení klobása ďábelská
  • olej na potření
  • 1 cibule červená
  • 150 ml kečup ostrý
  • pepř barevný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Ďábelské klobásy potřeme ze všech stran olejem, nenařezáváme ani nepropichujeme, aby z nich nevytekl zbytečně tuk (štáva), a grilujeme ze všech stran.
  2. Pikantní kečup smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a dochutíme ještě čerstvě namletým pepřem.
  3. Grilované klobásy konzumujeme s připraveným kečupovým dipem.
     
    TIP: Při nákupu uzenin zatavených v plastu dáváme pozor na datum spotřeby, ale i na to, aby obal byl neporušený. Pokud se nám uzeniny na první pohled jakkoli ‚‚nezdají‘‘, raději je vyhodíme.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Taštičky s mangoldem

Taštičky s mangoldem

Před pečením je můžeš posypat sýrem. Jana Hrdá, Zlín
Vaříme express /16.02.15
Vinná klobása se zelným salátem

Vinná klobása se zelným salátem

Pro nás je vinná klobása nejen novoroční klasika. Rádi si ji dopřáváme po celý rok. ...
Vaříme express /28.02.10
Kuřecí prsa v pomerančové omáčce

Kuřecí prsa v pomerančové omáčce

Až budete přemýšlet, jak připravit rychle efektní a přitom moc dobré jídlo, sáhněte ...
Vaříme express /03.09.14
Zeleninový krém

Zeleninový krém

Připravuji jej dost často.

Petra Geletičová, Sloupno


Vaříme express /05.01.16
Křupavé jednohubky z filetů pangasia

Křupavé jednohubky z filetů pangasia

Snažíme se jíst ryby dvakrát do týdne. Připravuji je tak, aby všem chutnaly.
Lenka ...
Vaříme express /08.06.12
Rýžový nákyp

Rýžový nákyp

Pro lepší chuť přidej do nákypu vanilkový cukr a špetku skořice.
Eva ...
Vaříme express /26.10.11
 

Nejnovější

Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy
Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující ovocná dřeň

Osvěžující ovocná dřeň

Zdena Svobodová, Frenštát

Všehochuť /22.05.18
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /22.05.18
Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /22.05.18
Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Nelze jim odolat...

Podle receptu Karolíny Zemkové z Olomouce

Sladký život /22.05.18
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Skvělé s vínem

Podle receptu Pavla Zámečníka z Orlové

Vaříme express /21.05.18
Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Nejen pro ty, kdo drží dietu

Podle receptu Anety Zvoníčkové z Prahy

Zdravě a chutně /21.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama