Reklama
Grilovaná klobása s kečupovým dipem
Fotogalerie:

Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Jaroslav Chudoš

Šumperk
Nedávno jsem u nás v obchodě objevil tuto chutnou ostrou klobásu. Protože mám rád, když má jídlo říz, velmi jsem si ji oblíbil. S křenem je super!
Jaroslav Chudoš, Šumperk

Ingredience

  • 4 balení klobása ďábelská
  • olej na potření
  • 1 cibule červená
  • 150 ml kečup ostrý
  • pepř barevný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Ďábelské klobásy potřeme ze všech stran olejem, nenařezáváme ani nepropichujeme, aby z nich nevytekl zbytečně tuk (štáva), a grilujeme ze všech stran.
  2. Pikantní kečup smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a dochutíme ještě čerstvě namletým pepřem.
  3. Grilované klobásy konzumujeme s připraveným kečupovým dipem.
     
    TIP: Při nákupu uzenin zatavených v plastu dáváme pozor na datum spotřeby, ale i na to, aby obal byl neporušený. Pokud se nám uzeniny na první pohled jakkoli ‚‚nezdají‘‘, raději je vyhodíme.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rychlé těstoviny

Rychlé těstoviny

Výborné, rychlé, levné a nenáročné jídlo. Michaela Radvanovská, Příbram
Vaříme express /26.02.13
Těstovinový salát s olivami

Těstovinový salát s olivami

Misky plné barevné a zdravé dobroty i tebe zlákají k ochutnání.
...
Vaříme express /31.03.09
Rybí filé s rajčaty

Rybí filé s rajčaty

Koriandr si pěstuju na zahradě.

Markéta Klímová, Poděbrady

Vaříme express /16.08.16
Zeleninové chilli

Zeleninové chilli

Inspirovalo mne tradiční chilli con carne.

           Veronika...

Vaříme express /02.02.16
Žampionové pirohy

Žampionové pirohy

Připravuji je jako pohoštění pro návštěvy.
Hana Bezuchová, Černošice
...
Vaříme express /04.09.09
Drink pro horké letní dny

Drink pro horké letní dny

Díky zázvoru a bezinkám má úžasnou chuť i vůni.

Petra Papežová, Teplice

Vaříme express /31.07.16
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama