Reklama
Grilovaná klobása s kečupovým dipem
Fotogalerie:

Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Jaroslav Chudoš

Šumperk
Nedávno jsem u nás v obchodě objevil tuto chutnou ostrou klobásu. Protože mám rád, když má jídlo říz, velmi jsem si ji oblíbil. S křenem je super!
Jaroslav Chudoš, Šumperk

Ingredience

  • 4 balení klobása ďábelská
  • olej na potření
  • 1 cibule červená
  • 150 ml kečup ostrý
  • pepř barevný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Ďábelské klobásy potřeme ze všech stran olejem, nenařezáváme ani nepropichujeme, aby z nich nevytekl zbytečně tuk (štáva), a grilujeme ze všech stran.
  2. Pikantní kečup smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a dochutíme ještě čerstvě namletým pepřem.
  3. Grilované klobásy konzumujeme s připraveným kečupovým dipem.
     
    TIP: Při nákupu uzenin zatavených v plastu dáváme pozor na datum spotřeby, ale i na to, aby obal byl neporušený. Pokud se nám uzeniny na první pohled jakkoli ‚‚nezdají‘‘, raději je vyhodíme.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené špenátovo-kuřecí  misky

Zapečené špenátovo-kuřecí misky

Jako příloha se nejlépe hodí čerstvá křupavá bageta. Eliška Kajetánová, Plzeň
Vaříme express /05.11.14
Pstruh na víně

Pstruh na víně

Bylinky, máslo a víno – základ dobrého jídla.

David Trávníček, Ústí ...

Vaříme express /15.08.17
Pečené masovo-sýrové kuličky

Pečené masovo-sýrové kuličky

Tyhle jednohubky určitě ocení každá návštěva. Nezapomeň na dobré pivo nebo ...

Vaříme express /11.02.15
Pudinkový moučník

Pudinkový moučník

Je to dobrota a ani nemá moc kalorií.
Zdeňka Podávková, Kolín
Vaříme express /11.11.10
Čočkový salát s vejci

Čočkový salát s vejci

Vynikající a zdravý salát z luštěniny.
Petra Luňáková, Semily
Vaříme express /03.02.11
Masové placičky s nivou

Masové placičky s nivou

Masové placičky s výraznou chutí nivy. Vepřové maso je možno zaměnit za drůbeží.
...
Vaříme express /12.04.12
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama