Reklama
Grenadýr marš
Fotogalerie:

Grenadýr marš

Elena Ortová

Nové Strašecí

Můžeš využít i zbytky těstovin a brambor.

Elena Ortová, Nové Strašecí

Ingredience

  • 1 celé balení těstoviny
  • 7 ks středně velké brambory
  • 2 cibule
  • 2 lžíce olej
  • trocha sladké papriky
  • sůl podle chuti
  • pepř na dochucení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Obvyklým způsobem uvaříme brambory a těstoviny. Cibule oloupeme a nakrájíme do hrnce na kostičky. Na troše oleje nebo sádla je osmažíme dozlatova. Přidáme trochu sladké papriky a pak najemno nastrouhané brambory. Smažíme za stálého míchání 10–15 minut.

  2. Přidáme těstoviny, promícháme a smažíme ještě asi pět minut. Nakonec osolíme a okořeníme podle chuti. Můžeme podávat s kyselou okurkou.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrová pomazánka s ořechy a křenem

Sýrová pomazánka s ořechy a křenem

Výborně se hodí na chlebíčky. Pavlína Michlíková, Ševětín
Vaříme express /11.09.14
Nakládané vepřové kotlety

Nakládané vepřové kotlety

Křehké, šťavnaté a voňavé

Uvařeno podle receptu Martiny Křivkové ze Zlína

Vaříme express /02.06.18
Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Nočky jsou moc dobré, ale když je někdy méně času, udělám omáčku jen ...

Vaříme express /24.07.14
Kuřecí se sýrem a pórkem

Kuřecí se sýrem a pórkem

Uzený sýr dodá vůni grilování.

Jana Šálková, Ostrava

Vaříme express /19.09.13
Plátky zapečené s rajčaty

Plátky zapečené s rajčaty

Důležité je správné ochucení.

Veronika Bednářová, Červený Hrádek

Vaříme express /04.07.15
Gratinovaný pangas s mandlemi

Gratinovaný pangas s mandlemi

Mandlová krusta na rybě je vynikající.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /08.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu