Reklama
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Fotogalerie:

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Hana Hlaváčková
Hana Hlaváčková
Kratochvilka

Rychlá dobrá večeře.

Hana Hlaváčková, Kratochvilka

Ingredience

  • 1 balení gnocchi
  • 150 g měkký sýr
  • 200 ml smetana na vaření
  • 100 g šunka
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Gnocchi připravíme dle postupu na obalu. Měkký sýr rozmícháme se smetanou a přivedeme k varu. Vaříme dokud se sýr úplně nerozpustí.
  2. Přidáme šunku nakrájenou na jemné proužky a ještě chvilku povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Dobrou chuť

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Každá návštěva si ji pochvaluje. Marta Spáčilová, Lahovičky
Vaříme express /09.03.09
Manželův gulášek

Manželův gulášek

Manžel ho má moc rád, druhý den si ho dochutí chilli omáčkou nebo nakrájenou ...
Vaříme express /15.12.08
Rajčata plněná tvarohem

Rajčata plněná tvarohem

Je to lehká svačinka, kterou má rád manžel a bere si ji sebou na noční.

Soňa ...

Vaříme express /28.05.13
Brambory s uzeninou, fialovým a zeleným květákem

Brambory s uzeninou, fialovým a zeleným květákem

Různé druhy květáku kupuji na trhu.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /12.11.15
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Grilované kotlety s bylinkovým máslem

Maso by se mělo nechat 1–2 minuty po opékání odležet, aby se šťáva rozlila ...

Vaříme express /27.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu