Reklama
Reklama
Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem
Fotogalerie:

Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Rychlé a velmi chutné.

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 3/4 balení gnocchi
  • 250 g vepřové maso - kýta
  • 200 g balkánský sýr
  • olivový olej
  • sůl
  • sušená nebo čerstvá bazalka
  • koření Karibik

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a okořeníme. Rozpálíme olej a maso zprudka opečeme.  Mezitím si uvaříme gnocchi dle návodu.
  2. K masu přidáme nakrájený sýr a dochutíme. Smícháme s noky. Je možno přidat i rukolu. Případně jiný typ sýra - např. mozarella na vaření.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Široké nudle se žampiony

Široké nudle se žampiony

Rychlé a chutné těstoviny. Pavla Tomanová, Orlová
Vaříme express /29.03.16
Rýžové nudle s kuřecím

Rýžové nudle s kuřecím

Podle receptu

Anety Sukové z Bruntálu

Vaříme express /28.05.18
Rajčatový koláč s hermelínem

Rajčatový koláč s hermelínem

Ti, kdo mají rádi maso, můžou přidat pár plátků sušené šunky.

Blanka ...

Vaříme express /30.07.17
Nadívané točeňáky pečené na grilu

Nadívané točeňáky pečené na grilu

Uzeniny rozhodně nezatracuji, často potřebuju uvařit rychle, a to se pak výborně hodí. ...
Vaříme express /13.08.08
Koláč s krabími tyčinkami

Koláč s krabími tyčinkami

Kukuřice může být sterilovaná i mražená.

Martina Škardová, Chlumec n. Cidlinou

Vaříme express /08.03.15
Vláčný krém s čokoládou

Vláčný krém s čokoládou

I bez úmorného pečení se dá v teplém počasí pořádně mlsat!

Jana ...

Vaříme express /17.07.17
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama