Reklama
Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem
Fotogalerie:

Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Rychlé a velmi chutné.

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 3/4 balení gnocchi
  • 250 g vepřové maso - kýta
  • 200 g balkánský sýr
  • olivový olej
  • sůl
  • sušená nebo čerstvá bazalka
  • koření Karibik

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a okořeníme. Rozpálíme olej a maso zprudka opečeme.  Mezitím si uvaříme gnocchi dle návodu.
  2. K masu přidáme nakrájený sýr a dochutíme. Smícháme s noky. Je možno přidat i rukolu. Případně jiný typ sýra - např. mozarella na vaření.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové bábovičky s ořechy

Sýrové bábovičky s ořechy

Použij tvrdý sýr výraznější chuti, například goudu, ementál apod. Blanka ...
Vaříme express /21.10.17
Plněná vajíčka s pestem

Plněná vajíčka s pestem

Andrea Macková, Prostějov

Vaříme express /21.03.18
Ohnivá játra s bramboráčky

Ohnivá játra s bramboráčky

K játrům se hodí i rýže nebo hranolky.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /29.08.17
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Skvělé karbanátky připravené z rybího masa, které obohatí zaběhnutý jídelníček.

...

Vaříme express /23.08.14
Klobásky na elektrickém grilu

Klobásky na elektrickém grilu

Marináda je opravdu hodně vylepší!

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /22.05.15
Závin s bazalkovým pestem

Závin s bazalkovým pestem

Lepší je zastudena, kdy je pesto výraznější, ale nezklame ani jako teplá večeře.

...
Vaříme express /18.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu