Reklama
Frittata verde
Fotogalerie:

Frittata verde

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Neboli italská omeleta se špenátem.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • hrst čerstvého špenátu nebo rozmražené listy
  • 1 menší brambora
  • 1 stroužek česnek
  • 3 vejce
  • sůl
  • větvička rozmarýnu (nemusí být)

Doba přípravy

Počet porcí

1-2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme česnek s celou větvičkou rozmarýnu a na tenké plátky nakrájené brambory. Podusíme, dokud brambory nezměknou, odstraníme rozmarýn a přidáme špenátové listy - rozmražené musíme předem vyždímat, čerstvé chvíli pod pokličkou podusit s brambory.
  2. Přelijeme rozkvedlanými, osolenými vejci, přiklopíme pokličkou a opékáme na mírném ohni, dokud není povrch pevný.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlebová štóla

Chlebová štóla

Můžeme ji podávat teplou i studenou, obě varianty jsou vynikající. Marta Nejedlá, ...
Vaříme express /12.05.16
Blančina pomazánka

Blančina pomazánka

Recept mám od své švagrové Blanky.

Helena Frýbortová, Praha

Vaříme express /21.05.15
Plněné hřebeny

Plněné hřebeny

Máme je rádi k večeři!
Eva Výtisková, Turnov
Vaříme express /09.03.09
Kuřecí paličky s paprikou

Kuřecí paličky s paprikou

Když se Vám omrzí klasické pečené kuře, můžete vyzkoušet tuto kořeněnou obměnu.

...

Vaříme express /07.09.13
Polenta s hlívou ústřičnou

Polenta s hlívou ústřičnou

Podle receptu

Ivy Šnajdrové z Opavy

Vaříme express /31.07.18
Smetanový koláč s lososem

Smetanový koláč s lososem

V kombinaci se smetanou je úžasně jemný a šťavnatý.

Renata Malá, Chvaletice

Vaříme express /05.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu