Reklama
Fofr buchta se zelím
Fotogalerie:

Fofr buchta se zelím

Lida Guk

Pacov
Buchty nemusí být vždycky jenom sladké. Tahle je dobrou večeří. 
Lida Guk, Pacov

Ingredience

  • Těsto:
  • 1 vejce
  • 1 sklenice podmáslí
  • 1 sklenice mouka hladká
  • 1 lžička soda
  • 1 lžička olej
  • Náplň:
  • 1 cibule velká
  • 250 g slanina anglická
  • 500 g zelí sterilované
  • 1 vejce
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme všechny suroviny na těsto a směs nalijeme na vymazaný plech. 
  2. Cibuli a slaninu nakrájíme na kostky, osmahneme. Přidáme zelí, krátce podusíme.
  3. Náplň navrstvíme na těsto a rovnoměrně rozetřeme.
  4. Ušleháme vejce s majonézou a natřeme na náplň. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C dozlatova.

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kousková pomazánka

Kousková pomazánka

Čím víc druhů sýra, tím bude lepší. Marie Ospalíková, Kroměříž
Vaříme express /30.12.12
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
Vepřová pánev

Vepřová pánev

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

...

Vaříme express /24.09.17
Grilovaný camembert s cottage salátem

Grilovaný camembert s cottage salátem

Salát z polníčku je chutný a zdravý.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.08.16
Krabí salát na toustu

Krabí salát na toustu

Tenhle salát máme doma moc rádi.

Petra Šedivá, Brno

Vaříme express /04.04.12
Karbanátky s karamelizovanou cibulí

Karbanátky s karamelizovanou cibulí

Jednoduché jídlo, které ráda připravuji na chalupě. Oblíbili si ho malí ...

Vaříme express /18.12.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu