Ingredience
- 4 filety pangasia
- 1 kg brambory
- 1 brokolice
- 400 g kapusta růžičková
- 1 cuketa
- 2 kelímky smetana
- špetka sůl
- špetka pepř
- špetka vegeta
- 3 stroužky česnek
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pekáč vymastíme a poklademe bramborami.
-
Cuketu nakrájíme, brokolici rozebereme na růžičky a spolu s kapustičkami vytváříme vrstvy. Úplně navrch pak položíme osolenou rybu.
-
Zalijeme smetanou ochucenou solí‚ vegetou‚ pepřem a česnekem a v troubě vyhřáté na 170 °C zapékáme asi hodinu. Můžeme vyzkoušet různé druhy zeleniny, např. rajčata‚ papriky nebo pórek.