Reklama
Filé s bramborami a zeleninou
Fotogalerie:

Filé s bramborami a zeleninou

Leona Sodomková

Brno
Pangasius chutná i těm, kteří ryby jinak odmítají.
Leona Sodomková, Brno

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 1 kg brambory
  • 1 brokolice
  • 400 g kapusta růžičková
  • 1 cuketa
  • 2 kelímky smetana
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka vegeta
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pekáč vymastíme a poklademe bramborami.
  2. Cuketu nakrájíme, brokolici rozebereme na růžičky a spolu s kapustičkami vytváříme vrstvy. Úplně navrch pak položíme osolenou rybu.
  3. Zalijeme smetanou ochucenou solí‚ vegetou‚ pepřem a česnekem a v troubě vyhřáté na 170 °C zapékáme asi ­hodinu. Můžeme vyzkoušet různé druhy zeleniny, např. rajčata‚ papriky nebo pórek.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sendviče s opečenou šunkou

Sendviče s opečenou šunkou

Na piknik nebo svačinku Podle receptu Marie Krejčové z Brna
Vaříme express /03.07.18
Milionová polévka s vejcem

Milionová polévka s vejcem

Voňavá polévka, která krásně zahřeje a zasytí, zejména v zimních ...
Vaříme express /08.07.12
Kuřecí mňamka z Vysočiny

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Vaříme express /14.01.13
Rychlé kuřecí karí nudličky

Rychlé kuřecí karí nudličky

S čerstvou zeleninou budou ještě lepší.

Monika Nebojsová, Vyškov

Vaříme express /16.09.15
Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Jednoduchý, levný a svěží recept.

Jana Kubištová, Jihlava

Vaříme express /27.08.12
Pórková polévka s ředkvičkami

Pórková polévka s ředkvičkami

Připravená během chvilky.

Jitka Chlumecká, Odry

Vaříme express /19.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu